polecamy (1) córcia zaczeła juz drogi rok uczeszczania do tego przedszkola i obie jestesmy... Agnieszka monika - opinia (1) Bardzo troskliwa opieka, polecam monika jest świetnie (1) Cóż więcej mozna napisać skoro dziecko mówi jest świetnie.To chyba najwyższa... Danata
bardzo miła atmosfera (1) szkoda że nie na osiedlu ... monika Polecam! (1) Muzykoladnia to atrkacyjne,zadbane, komfortowe miejsce dla mojego... Marta Rewelacja (1) Mamy w tym przedszkolu z żoną synka, w najmłodszej grupie. Jest to nasze... Mumin rozwój widoczny na każdym kroku (1) Do przedszkola Kolorowego moja cóka poszła już w wieku 2,5 lat. Niemowlak w... MadziaK blisko i miło (1) nowe przedszkole w domu jednorodzinnym, Gdynia Chwarzno, całe 1 piętro... mama Ania Polecam! (1) Natykając się na te opinie, przy okazji zaktualizuję je z chęcią.. Moje... joana fantastyczne przedszkole (1) rewelacyjna kadra, niezwykle przyjazne i pomysłowe Panie - to jest siła tego... tata Przytulne i kameralne (2) Dobra i sympatyczna opieka, wyposażenie wystarczające, wyżywienie bardzo... Marian REWELACYJNE PRZEDSZKOLE!!!!!!!! (1) Od dawna szukałam dla mojej córeczki (3 latka) takiego miejsca. Wchodząc... Agnieszka Bereźnicka Polecam!!! (2) Znalazłam "Motylek" przypadkowo, poszukując miejsca opieki dla córeczki (1... Tatiana polecam serdecznie :) (1) Całkowicie zgadzam sie z opinia poprzedniczki, mój synek chodzi tam bardzo... Karolina zachęcam (1) Przedszkole z bardzo miłą atmosferą,nie duże grupy,świetne zabawy i dobra... Natka Nowe SUPER przedszkole (1) Moje dziecko jest prawie dwulatkiem i po dużych przejściach zdrowotnych więc... Aga Gunter Zschipke - opinia (1) Jestem tatą 19 miesięcznego dziecka. Przedszkole do którego chodzi David jest... Gunter Zschipke POLECAM (1) Jak najbardziej godne polecenia przedszkole. Nasz synek jest od ponad... Krzysztof Smyra super (1) dziecko bardzo zadowolone i z opieki i z zajec balbina bardzo dobra (1) Bardzo podoba mi się indywidualna opieka nad każdym dzieckiem :)))) Alex