Bożena - opinia (1) Jest to przedszkole, w którym dzieci dobrze się uczą i bawią. Efekty pracy... Bożena super (1) idealne miejsce na przedszkole, spokojnie, bez samochodow, duzy plac zabaw i... a. An3czka - opinia (1) 6 lat temu chodziłam do tego przedszkola i bardzo mi się tam podobało.... An3czka
polecam! (1) moja córeczka uwielbia chodzić do tego przedszkola! Panie bardzo miłe i... J.W. Przedszkole na "6" (1) Przedszkole do którego uczęszcza mój syn gwarantuje fantastyczną atmosferę,... Małgosia Polecam (1) Przedszkole bardzo mi podpasowalo. Mila fachowa opieka,kadra posiadajaca... Mama zależy od grupy i opiekuna (1) Wszystko było dobrze w Krasnoludkach - świetne, sympatyczne i zaangażowane... Marek Bardzo dobre przedszkole (1) Córka zaaklimatyzowała się bardzo szybko,głównie dzięki wspaniałym i... Aleksandra Podziękowanie (1) Moja córka chodziła do przeszkola do grupy Muszelki prowadzonej przez P.... Mama Ani Polecam (1) Małe grupy, ciekawy program edukacyjny, indywidualane podejście. Krzysiek alexa12 - opinia (1) Mój syn uczęszcza do Bajlandi i jest zachwycony. Gdy przychodzę po syna po... alexa12 Świetne wychowawczynie (1) wychowawczynie z powołania,nie ma krzyku ani płaczów z rana. Panie,cierpliwie... Alina Polecam!!! (1) Mój maluszek chodzi do tego przedszkola i jest bardzo szczęśliwy, ja również... mama malucha Godne polecenia (1) W tym roku drugie moje dziecko zaczęło uczęszczać do tego przedszkola i... Zadowolona Mama ... (1) Nie jestem zachwycona. Brakuje otwartości u Pani z najmłodszej grupy.... mama super (1) w tym przedszkolu dzieci nie płaczą, nie nudzą się, i zawsze chcą wracać do... Pablo tak trzymac (1) super opieka dobre przygotowanie zapewnione bezpieczenstwo zajecia dodatkowe... rodzic Polecam każdemu! (1) Moje dziecko chodzi do "Słonecznej Krainy" już trzeci rok i jest to najlepsze... zadowolony tatuś Sławek Monika - opinia (1) To znakomite miejsce, w którym dzieci aktywnie spędzają czas.Profesjonalna... Monika :) (1) Obsługa bardzo przyjemna, szczególnie pani Ela pomagająca paniom opiekunkom i... Aga