Polecam Joanna (1) Super, jesteśmy po pierwszym dniu adaptacyjnym, czysto, duże sale,... Joanna Moja opinia (1) Drodzy Państwo.Nasza córeczka dopiero idzie do tego przedszkola dlatego nie... Rodzice Wiktorii Mama przedszkolaka - opinia (1) Od 3 tygodni mój syn chodzi do tego przedszkola i jestem bardzo zadowolona ,... Mama przedszkolaka
Darek - opinia (1) Szukamy dla dziecka przedszkola. Na tym portalu trojmiasto.pl oglądneliśmy... Darek Polecam!!! (1) Jestem zadowolony z oferty tego przedszkola. Moje dziecko dostaje wszystko,... ojciec Super Zabawa!!! (1) Dzieci były zachwycone a my w końcu odpoczęliśmy przy filiżance kawy i... Jacek Rejewski Super miejsce! (1) Byłam bardzo zaskoczona tym , że mój maluszek nie chcial stamtad wyjsc.... Maja Małe grupy (1) Zadowolone dziecko-to zadowolony rodzic!! Mój syn wraca do domu uśmiechnięty... zadowolona mama polecam (1) Bardzo polecam to przedszkole.Fachowa opieka ,młode ambitne Panie, bogaty... Kasia opinia-anka (1) niestety nie wszystkie rodziny są przyjmowane do przedszkola, co do placu... Joanna Polecam (1) Przedszkole jest nowe, z nowym wyposażeniem, ma do dyspozycji DWA place... Asia Świetne miejsce (1) To świetne miejsce polecam wszystkim. Juras Super (1) Przedszkole z prawdziwego zdarzenia, podział na grupy !! program edukacyjny a... Rafał WAKACYJNE POZDROWIENIA (1) Serdecznie dziękujemy za super spędzony czas podczas ostatniego roku... Elżbieta Michno goraco polecam (1) Moja 3 letnia corka jest zachwycona miejscem, a ja zarówno miłą fachową... Mama super!!! (1) naprawdę piękne i luksusowe miejsce dla mojego dziecka:) grażynka Wspaniałe przyjazne dziecku i jego rodzinie przedszkole (1) Cudowne miejsce. Panie bardzo miłe, kompetentne i konkretne. Bardzo szybko... Radosław Piętka anka - opinia (1) chciałam zapisać dziecko już w maju, gdy na Zaspie ogłaszali się jako... anka mama Beata - opinia (1) Pani Ani i Pani Madzi Lilka i Miłosz dziękują za mile spędzony czas w okresie... mama Beata Swietny Pomysl ktorego jeszcze nie bylo... (1) Szukam przedszkola dla mojej corci,i wydaje mi sie ze znalazlam wszystko to... Dorota