Z sentymentem... (1) Po 2 latach, a córka nadal wspomina pyszne jedzonko, w szkole już takiego... Agata Daniel - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z tej placówki.Opieka i nauka bardzo dobra.Plac... Daniel Polecam (1) Zajęcia bardzo ciekawe, prowadzone tematycznie. Zarówno dziecko spokojne jak... Jola
Polecam... (1) Nie jestem zwolenniczką państwowych przedszkoli, ale to jest wyjątkowe.... Mama Nie polecam !!!!!!!!! (1) Synek wiecznie był głodny, odparzenia na pupie, poza tym przyjechałem... Olo każdy ma swoje zdanie! (1) Ja także miałam dziecko w tym przedszkolu i nie zgadzam sie z krytycznymi... G. Parylak Wspomnienia.. (1) Chodzilam do 10 w latach 84-87. Moja corka Matylda zaliczyla dwa lata w tym... Magda I Matylda Gdyby tylko nie starsza pani logopeda !!!! (1) Starsza pani logopeda psuje wizerunek tego przedszkola !! anonymuos Ślimak znakiem jakości (1) Znak slimaka jest kwintesencją tego miejsca. Jest czas na spacer, na chwilę... Filip Grabowski w koncu zmiany (1) każdy ma inne odczucia i wrażenia. Moje nie są najlepsze co do warunków w... mama Usługobiorczyni - opinia (1) Moim zdaniem nie jest ważne ile płaci się za przedszkole (tymbardziej, ze... Usługobiorczyni jest super! (1) Mój synek uczęszcza do tego przedszkola już od jakiegoś czasu i mogę... zuza Bajlandia - szczerze odradzam. (1) Ponizej przedstawiam b. skrocony opis tygodniowego pobytu synka w tej... Przemysław Zadowolona Mama - opinia (1) Wspaniała opieka i zaangażowanie pań nauczycielek. Ogromne mozliwości... Zadowolona Mama Mama - opinia (1) godny polecenienia obiekt . jest milo . super Mama Kadra wspaniała (1) Jestem bardzo zadowolona z przedszkola a najważniejsze że moje dziecko czuje... mama Oszczerstwo (1) po pierwsze powyższa opinia jest bardzo krzywdząca dla Pań przedszkolanek,... Olaf Przechowalnia dla dzieci (1) Jedno wielkie nieporozumienie - widok, ktory zastalam w przedszkolu... Zaskoczona mama polecam (1) Dziecko w przedszkolu ma bardzo dobrą opiekę. Jestem bardzo zadowolona z... mama gogi - opinia (1) bardzo podoba mi sie otoczenie przedszkola nr 1 . Jest zdbane i przyjazne... gogi