Polecam wszystkim (1) Przede wszystkim świetna opieka oraz ciekawe zajęcia dodatkowe, na które... Zadowolona mama Wielkie rozczarowanie (2) Dziecko moje uczęszczało do tego przedszkola przez 7 miesięcy. Byłam bardzo... Rozczarowana Mama Bardzo lubimy to przedskole (2) Mój syn chodził do Domowego Przedszkola przez całe wakacje. Jestem bardzo... Monika
Emilia - opinia (1) Zajęcia dodatkowe są super i tak jak już ktoś wspominał jest ich sporo.Reszta... Emilia GORĄCO POLECAM (1) BARDZO MIŁA DOMOWA ATMOSFERA. MOJE DWIE CÓRECZKI BARDZO CHĘTNIE CHODZĄ DO... DANIEL miejsce DLA dzieci (1) Dzieci mają ustalony regulamin którego muszą się trzymać , co powoduje że... mama Wolfganga Wesole Przedszkole (1) Przedszkole na Wesolej nazwalabym Domowym Przedszkolem. Panuje tam spokojna,... Elwira Ciepłe miejsce (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze Słonecznego Domku. Córka wraca uśmiechnięta i... Anna Bardzo, bardzo POLECAM! (1) Mój przeszło dwuletni synek uwielbia to miejsce no i oczywiście panią... SB Rewelacja (1) Wspaniałe ekologiczne, zdrowe jedzenie, bardzo rozwijajace zajęcia dodatkowe... Karolina Montana Małgorzata - opinia (1) Bardzo dobra i profesjonalna opieka,miły i kulturalny personel. Dzieci... Małgorzata http://www.jacekiagatka.net.pl/ (1) powyżej strona www MIŁŁEK Ocena (2) Przedszkole bezpieczne. Pomocni nauczyciele.Dyrekcja bardzo przychylna.... Beata Rodzinnie i miło (1) Świetna profesjonalna organizacja, miłe Panie.Ciekawe zajęcia... Magda mama na 102 - opinia (1) Zszkował mnie wpis dotyczący sylwestra w Edwardzie, zabawa była naprawde... mama na 102 CUDOWNE MIEJSCE TWORZONE PRZEZ LUDZI Z PASJĄ:) (1) Mój 3,5letni obecnie synek chodzi do tego przedszkola od samego początku... Mama żywego sreberka Mateuszka:) Miejsce idealne! (1) Martolandia to miejsce tworzone z sercem. Każde dziecko traktowane jest z... Agnieszka cos innego (1) Jak dla mnie CZT to bardzo ciekawe miejsce stworzone z myśla o małych... Karolina Polecamy (2) Uwazam, że przedszkole jest bardzo dobre. Ma niewielki ale dobrze wyposażony... Rafał Dobre przedszkole (1) Mój synek jest przedszkolakiem w tym miejscu i jest zadowolony.... Magda