Polecam (1) Przedszkole szczególnie godne polecenia. Świetna kadra, niewielka grupa,... Mama Maksa oby tak dalej... (1) Nasza córka jest zachwycona i już nie może doczekać się poniedziałku. My... mama Przedszkolanka - opinia (1) Przedszkole jest bardzo dobre.Moje dziecko idzie tam od wrzesnia:ilosc zajec... Przedszkolanka
Idylla , koniec z betonami (1) Wyjątkowe miejsce . Z pokoju zabaw dzieci moga wyjść pod opieka niani prosto... Mama Wolfganga isskkaaa - opinia (1) nic dodac nic ująć!! REWELKA isskkaaa Polecam To Przedszkole (1) Gdy zaprowadziłem tam swojego Synka,bałem się trochę zostawić dziecko komuś... Damian PIC NA WODĘ (1) Skąd wiadomo pani Beato, że są pod dobrą opieką skoro przedszkole zacznie... tata Mało jest takich przedszkoli (1) Sam budynek jego usytuowanie jest imponujące. kwalifikacje Pań bez zarzutu.... Ojcieć przedszkolaka mama - opinia (1) w ciagu roku szkolnego przedszkole dziala prawidlowo - choc bez rewelacji,... mama Bardzo profesjonalne podejście (1) Zapisałem tam synka i jestem bardzo zadowolony. Panie przedszkolanki są miłe,... Andrzej gniazdko (1) Sądze że najlepszą opinie wystawiają dzieci,mój wnuk był w kilku... Andzej G. Bardzo dobry wybór (1) Moja coreczka rowniez chodzi do tego przedszkola i pomimo, ze musimy... szczęśliwa mama super przedszkole (1) moja córka chodzi do przedszkola już rok tego na ujescisku i jest zadowolona... zadowolona mamusia jak w domu (1) Moje dziecko adaptuje się długo. W poprzednim miejscu coś było nie tak, bo... Jadwiga mama - opinia (1) świetna opieka i b. dobre wyżywienie. Widać, ze praca z dziećmi jest... mama mama - opinia (1) bardzo ładny obiekt niestety nie idący w parze z jakością opieki i... mama Dzieci uwielbiają Sikoreczkę (1) Sikoreczka ma duszę!:-) Dzieci czują się tam rewelacyjnie! Nie chcą wracać do... Justyna świetne przedszkole/polecam (1) ceny przystepne, super wychowawcy,wyposażenie, mila atmosfera blisko centrum... subaru Kochająca mama - opinia (1) Mój synek, choć ma dopiero 2,5 roku, chodzi do tego przedszkola i jest... Kochająca mama POLECAM (1) Polecam , choć bałam się jak przeżyje rozstanie moja córeczka to już po... marta