B.Pniewska - opinia (1) Przedszkole z sercem i uśmiechem, autentycznie zainteresowane każdym... B.Pniewska barbara - opinia (1) Faktycznie przedszkole super. I zgadzam się niestety, że gdyby nie osoba pani... barbara Polecam (1) Przedszkole przyjazne dla maluchów, bardzo miłe Panie opiekunki jak i Pani... mama
POLECAM:))) (1) Bardzo bardzo polecam, moja córeczka szybko się zaklimatyzowała, właścicielka... Mama Gosia Szczerze polecam! (1) Moje dziecko chodzi do Misiaków od początku powstania przedszkola i do tej... Iwona P. uśmiech dziecka jest bezcenny (5) organizacja zabawy i czasu dziecka na najwyższym poziomie; dużo miejsca i... MAMA KAJKI I ALBERTA Nie polecam (4) Panie opiekujące się Maluszkami są bardzo mało komunikatywne, ciche i... Ola Polecam (1) Witam! Mój synek uczęszcza do tego przedszkola od dwóch lat. Przez ten czas... Joanna SUPER (1) świetna obsługa .Szczególnie Pani Agnieszka. Raz w miesiącu teatrzyk lub... Piotr przedszkolanek z powołania tam nie ma (1) Prawdziwych przedszkolanek już nie ma:( Przedszkole - Zabawa i mile... mama Zajęcia salonik smyka (1) Zajęcia salonik smyka są super samemu w domu dla jednego dziecka nie... Paweł sztuka na oku - tak! tak! tak! (1) Dzieci bardzo się cieszą z zajęć i nie mogą doczekać się następnych. Miło,... matka Dziecko rozwja się rewelacyjnie (1) Mój synek jest drugi rok w przedszkolu i owoce naszej wspólnej pracy są... Mama Szymka POLECAM (1) Moi dwaj synowie uczęszczają do OAP sa zachwycenie tym co się tam dzieje.... mama Super miejsce dla Dziecka (1) Moja córcia poszła do tego przedszkola przed ukończeniem 3 roku życia, więc... Iwona Sierakowice - opinia (1) Najwspanialsze przedszkole w Sopocie;) Sierakowice :) miro miro ro ro ro (1) Program nastawiony na "całościowy" i harmonijny rozwój dziecka. Dużo... maxi Super bezpieczne miejsce. Nowatorskie pomysły. (1) Fantasyczne miejsce dla dzieci! W końcu moje dziecko może uczyć się języka... Mama Kingi PRZEDSZKOLE PRZYJAZNE DZIECKU (1) Kameralne przedszkole, gdzie kadra chociaż młoda, nastawiona jest na... I.G. Tylko pozazdrościć!!! (1) Przedszkole, jakiego szukam; wymarzone dla każdego dziecka i rodziców.Słowa... Gunia