POLECAM (1) Opieka, wyposazenie, wyglad wszystko IDEALNE synek zadowolony a czego chciec... asiulka TRAGEDIA (1) od dłuższego czasu, po prostu tragedia. Dzieci niby podzielone na grupy, ale... magda Bardzo dobre przdszkole. (1) Wysmienita kadra ,szczegolnie Pani Grażyna Sekieta ,znakomity pedagod ,corka... Joanna Majocha
Polecam rodzicom i dzieciom:) (1) Nowe przedszkole, a więc świeżo po remoncie, nowe mebelki, super zabawki,... Beata Gozdecka sabina - opinia (1) Pani od 3 latka chyba przesadza- nie widziała a ocenia ,a po 2gie podpisuje... sabina Wspaniałe przedszkole (1) Polecam, polecam i jeszcze raz polecam. Dzieci w tym przedszkolu czują się... Dorota P. polecam serdecznie (1) mimo skromnego wyposażenia, niezbyt okazałego budynku moja 4-letnia córka... Andrzej Krasowski BARDZO DOBRE PRZEDSZKOLE (1) .....Jest wymalowane, czyste, schody mają poręcze. Na piętrze jest prawidłowo... zadowolona mama i dzieci Super (1) Polecam wszystkim maluchom to miejsce, jest tam bardzo przytulnie i... nina polecam w 100 % (1) wystarczy poznać kadrę , zawsze usmiechnięte i przemiłe Panie, i odwiedzić... mama Polecam (1) Najlepsze przedszkole w Sopocie. Bardzo ciepłe i miłe Panie . Rewelacyjne... Bożena Wspaniałe Przedszkole!!! (1) Moja córeczka Patrycja chodziła do tego przedszkola przez cztery lata.... Sylwia Wdzięczna mama (1) Przedszkole jest rewelacyje. Panie cudowne, oddane dzieciom. Emanują ciepłem... mama Mama Kingi ;) - opinia (1) Moja córeczka ma 5lat.Długo szukaliśmy z mężem dobrego dla naszej córki... Mama Kingi ;) tam jest moło i serdecznie (1) Moje dziecko przez 2 lata chodziło tam z przyjemnością. Zwykle moje przyjście... Anna Korek majka - opinia (1) Plusy: nowy budynek, własna kuchnia, dużo zajęć twórczych, opiekuńcze panie,... majka polecam (1) Obecnie mój syn uczęszcza do I klasy. Do Przedszkola Nr 44 w Gdyni chodził 4... mama 7-latka Mamuska - opinia (1) Największym mankamentem przedszkola jest jego wygląd. Przedzkole jest... Mamuska bardzo fajnie (1) Jestem bardzo zadowolona z tego przedszkola,panie są bardzo miłe,jedzenie... sylwia Dobra kadra (1) Dobra kadra mama