Polecam innym rodzicom!! (1) Choć czasami wkurzam się, że dzieciaki niedopilnowane w "stroju", czyli... Kika Zawiodłam się (1) Nie wiem na czym ma polegać wspaniałość tego przedszkola opisana przez... Dorota Cieszę się, że wybrałam to przedszkole (1) Mieszkam niedaleko od przedszkola. W zeszłym roku obserwowałam jak się... Monika
Bardzo miłe Wychowawczynie! (1) Moja córcia od września chodzi do Przedszkola. Byliśmy pełni obaw: jak się... Mama Polecam!! (1) Przedszkole przyjazne dzieciom. Panie cudowne, bardzo kochają wszystkie... Baeta najlepsze przedszkole na morenie (1) Polecam , polecam , jestem bardzo zadowolona . Przemiła obsługa ,... maciej Wspaniałe przedszkole! (1) To przedszkole jest miejscem bardzo przyjaznym dzieciom, spokojne i radosne.... mama Lukasz K - opinia (1) Polecam. Nasz syn jest tam d początku września, bardzo szybko się... Lukasz K zdecydowanie polecam!!! (1) To przedszkole urzekło mnie od samego początku,a przede wszystkim Pani... mama Paulinki :) POLECAM!!!!! :) (1) Przedszkole Toddler jest wyjątkowe. Naprawdę godne polecenia wszystkim :)... Szczęśliwa mama :) fantastyczne przedszkole (1) Gorąco polecam to przedszkole. Moja dwuletnia córeczka jest zachwycona. Panie... Ania M. Gorąco Polecam (1) Moje dziecko uczęszcza tam od początku ok 1,5 roku.Polecam wszystkim bo wiem... kj super miejsce..) (1) W Leśnym Wzgórzu najważniejsze jest dziecko.Wszystko i wszyscy są nakierowni... Aga i Wiki Przedszkole na medal!!! (1) Chciałabym wszystkim rodzicom polecić Chatkę Puchatka, w której ich pociechy... Katarzyna Żyj kolorowo! (1) Przedszkole położone w malowniczym zakątku, oddalone od miejskiego ruchu i... M.K.B. Przedszkole okazało się wspaniałym miejscem dla mojego syna! POLECAM (1) Panie (ciocie jak mówi mój synek) organizują bardzo fajne zajęcia dla dzieci... michal025 Same Plusy! (1) + doświadczona i zaagnażowana kadra z pomysłami, dobrymi chęciami,... Zadowolona mama super miejsce dla dzieciaczka (1) idealna,fachowa opieka,piękne miejsce....atuty kolorowego przedszkola. Nawet... mama Wiktorii Przedszkole na tak :) (1) Nie rozumiem skąd tak niepochlebna opinia o przedszkolu. Jestem zaskoczona,... Katarzyna polecam (1) Przedszkole ma dobrą kadrę, dzieci uczą się wielu umiejętności, jest sporo... Mama Maćka