Symot - opinia (1) Rewelacyjne przedszkole, którego głównym atutem jest podejście wychowawców do... Symot nie ma co się zastanawiać, każde dziecko POWINNO przebywać w tak dobrej placówce (1) Oczywiście drożej niż w państwowym przedszkolu, ALE !!! taniej niż u niani... mamma mia Super ciocie! (1) Fajne mimo, że niewielkie przedszkole, z przytulnym własnym placem zabaw.... Anita
polecam (1) Przedszkole bardz, bardzo przyjazne. Polecam rodzicom, ktorzy musza zostawic... Domka Nie polecam (2) Nie polecam przedszkola. Zrezygnowaliśmy po 6 miesiącach.I tak za długo... mama pięciolatka zadowolona mama - opinia (1) niestety moje dziecko już kończy edukacje w tym przedszkolu polecam wszystkim... zadowolona mama nie wybierajcie tego przedszkola (1) Zabrałam dziecko po pierwszym roku. Jednym słowem "PRZECHOWALNIA DZIECI".... zawiedziona Polecam (2) Mój 4 - letni synek chodzi do tego przedszkola od października i pomimo... K Edward to miejsce magiczne - poznać znaczy pokochać (1) Nie zgadzam się na prezentowanie opinii osób,które jednorazowo uczestniczyły... Ewa Przedszkole na 6 ! (1) Pierwszą rzeczą, która ujmuje w zachowaniu Pań w przedszkolu jest podejście... Tomasz Polecam (1) Wszystko na bardzo dobrym poziomie. Zaangażowanie pań ponadprzeciętne. Bardzo... Michał super placówka (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni za naszego wyboru. Nasze dziecko świetnie się... P i A przedszkole (1) nie polecam tego przedszkola rodzicom którzy nie posiadają za bardzo finansów... osobowość Grzegorz Wawrzecki - opinia (2) Przedmiotowe podejście do dzieci i obojętność Pań. Brak objawów sympatii i... Grzegorz Wawrzecki Super (1) Ceny przystępne. Panie bardzo zaangażowane natychmiast podbiły serca moich... Maria polecam (1) przede wszystkim polecam ze wzgledu na przyjazna, domowa atmosfere. mama Świetna atmosfera! (1) Przedszkole o okreslonych celach wychowawczych i edukacyjnych. Jestem... rodzice To jest niezwykłe przedszkole! (1) Do BP chodzi dwóch moich synków, obaj są zadowoleni. Obaj synkowie rozpoczęli... Gosia To wspaniałe przedszkole :) (1) Do tego przedszkola chodziło dwoje moich dzieci ( obecnie 4 i 5,5 l)... M.W. bez wielkiego zachwytu (1) Uważam, że przedszkole prywatne pobierające opłaty w takiej wysokości... pantolina