fantastyczne (1) Już moje drugie dziecko uczęszcza do tej placówki. Z własnej woli nie... tata wyjatkowe przedszkole (1) wyjatkowe przedszkole ania Jest super. (1) To jest wspaniały świat dziecka,sympatyczne panie np.p.Bożenka i p. Jola,... Joanna
miła niespodzianka (1) Przedszkole wyróżnia się na tle innych, które odwiedziliśmy: czystością,... Mirek Najlepsze przedszkole ze wszystkich (1) Mój syn pokochał to przedszkole całym sercem już przed rozpoczęciem roku na... antenka1978 Bardzo dobre przedszkole (1) Dzieci są pod najlepszą opieką, rozwijają się wspaniale. Atmosfera jak w... Katarzyna Musiał Fatalne (1) Przedszkole fatalne. Moje dziecko uczęszczało do maluszków. Jedna z pań, pani... pperetko Seba - opinia (1) Na początku byliśmy zadowoleni z opieki na d dzieckiem, ale w pewnym momencie... Seba synek uwielbia to przedszkole (1) Chodzimy do Alfalfa od początku listopada. Synek bardzo szybko się... kasia Rodzice Adaśka - opinia (1) Przedszkole muszę przyznać rewelacyjne pod każdym względem, no po za jednym-... Rodzice Adaśka POLECAM (1) Opieka, wyposazenie, wyglad wszystko IDEALNE synek zadowolony a czego chciec... asiulka TRAGEDIA (1) od dłuższego czasu, po prostu tragedia. Dzieci niby podzielone na grupy, ale... magda Bardzo dobre przdszkole. (1) Wysmienita kadra ,szczegolnie Pani Grażyna Sekieta ,znakomity pedagod ,corka... Joanna Majocha Polecam rodzicom i dzieciom:) (1) Nowe przedszkole, a więc świeżo po remoncie, nowe mebelki, super zabawki,... Beata Gozdecka sabina - opinia (1) Pani od 3 latka chyba przesadza- nie widziała a ocenia ,a po 2gie podpisuje... sabina Wspaniałe przedszkole (1) Polecam, polecam i jeszcze raz polecam. Dzieci w tym przedszkolu czują się... Dorota P. polecam serdecznie (1) mimo skromnego wyposażenia, niezbyt okazałego budynku moja 4-letnia córka... Andrzej Krasowski BARDZO DOBRE PRZEDSZKOLE (1) .....Jest wymalowane, czyste, schody mają poręcze. Na piętrze jest prawidłowo... zadowolona mama i dzieci Super (1) Polecam wszystkim maluchom to miejsce, jest tam bardzo przytulnie i... nina polecam w 100 % (1) wystarczy poznać kadrę , zawsze usmiechnięte i przemiłe Panie, i odwiedzić... mama