Przedszkole super!!!!! (1) witam!!! moje dziecko uczęszcza do tego Przedszkola nr.23 do gr. III... Monika POLECAM (1) Miłe panie , przyjazna atmosfera ciekawe zajęcia . Moja córka szczególnie... benia KRTSTYNA MÓWIŃSKA - opinia (1) MAMA KLAUDUSI JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z TEGO PRZEDSZKOLA, I OPIEKI JAKIE MA... KRTSTYNA MÓWIŃSKA
Piekny Bursztynek (1) Od wielu lat bywam w tym przedszkolu i cisną mi się same pochwały dotyczące... Elzbieta Czyżykowska Placówka godna polecenia (1) Placówka godna polecenia pod każdym względem. Znakomita opieka i doskonała... Zojka Beata - opinia (1) Kolorowe Przedszkole to wspaniałe i przyjazne dla dzieci przedszkole z... Beata To wspaniałe miejsce na początek edukacji (1) To naprawdę komfort przyprowadzić dziecko do przedszkola i spokojnie pójść do... Julia polecam (1) Małe grupy (10-11 osobowe) , fajny wystrój, przemiłe panie. Nie ma sie do... j.d Dorosły Przedszkolak (1) Obecnie przedszkole jest wizytówką w Naszym Mieście Gdańsk. Fachowa opieka... Dorosły Przedszkolak Obecnie Rod bardzo fajne i miłe przedszkole (1) Polecam , każdemu dziecku te przedszkole i rodzicom. Bardzo miła atmosfera i... Anna Polecam (1) Przedszkole ma super program edukacyjny dla dzieci, polecamy. Grzegorz i Magda Grzegorz super (1) najlepszą opienię ydaje moje dziecko- rano bez problemu wstaje, a jak po nią... dorota Świetne przedszkole!!!! (1) Serdecznie polecam. Panie nauczycielki mają ogromne pokłady cierpliwości dla... Anna wj - opinia (1) Az tak bym sie nie zachwycala- po prostu normalne przedszkole.Co do pań... wj BARDZO FAJNE PRZEDSZKOLE (1) Wszystkim bardzo polecam, panie w przedszkole są super, atmosfera fajna i... kamil super (1) Bardzo gorąco wszystkim polecam, przede wszystkim ze względu na bardzo... Aneta Zdecydowanie polecamy (1) Leśne Wzgórze oferuje dzieciom pobyt w miłej, serdecznej, przyjaznej, a... Rodzice Julki NAJLEPSZE PRZEDSZKOLE!!! (1) Po prostu najlepsze przedszkole. Jak w bajkach dla dzieci - wymarzone panie... Hanka Polecam wzystkim (1) Dziewczyny, jesteście fantastyczne. Tak trzymać !! Mama Przedszkole rewelacyjne (1) Przedszkole godne polecenia, fachowa opieka, przesympatyczne Panie, rodzinna... a