mama - opinia (1) Moje dziecko chodzi do tego przedszkola już drugi rok i do tej pory nie było... mama co za glupoty (1) Co to za glupoty naprawde? Nie znam dziecka uczeszczajacego do tego... Mama M2 Kolorowe plusy (1) Po półrocznym doświadczeniu pobytu mojej córeczki w placówce daję Kolorowemu... mama Oleńki
rozwój dziecka (2) Przedszkole na wysokim poziomie.Synek uczęszcza dopiero od 5 miesięcy ale już... etanus najlepsze!! (1) jest to jalepsze przedszkole jakie kiedykolwiek widziałam! Panie opiekunki... Agnes Polecam wszystkim rodzicom to przedszkole! (1) Radosny Zakątek jest miejscem gdzie spokojnie można oddać swój największy... mama Rodzice Ekoludka :) (1) Nasz 5 letni syn, nie przepadał za chodzeniem do przedszkola, a szczególnie ,... Maja i Marcin Urbaniak Bardzo pozytywna opinia (2) Bałam się na początku ponieważ moja córcia mając 2,5 roku szła po raz... Ela Zadowolony ojciec (1) nareszcie przedszkole w ktorym opiekunowie rozumieja nie tylko dzieciakow ale... Maciek B nieznajoma - opinia (1) jako matka dziecka byłam bardzo zadowolona dziecko zreszą też barzo dobrze... nieznajoma Polecam! (1) W przedszkolu pracuja mile panie.Panuje tam bardzo przyjazna atmosfera.Jest... D.A. Miłe ,przyjazne przedszkole (1) Polecam , przemiłe panie, posiłki dzieciom smakują ,wszytko jak najbardziej... Ruppert Super przedszkole!!!! (1) witam!!! moje dziecko uczęszcza do tego Przedszkola nr.23 do gr. III... Monika zadowolony rodzic - opinia (1) Znam to przedszkole i bez wahania polecam wszystkim którzy chcą swoim... zadowolony rodzic Polecam :) (2) Super przedszkole, indywidualne podejście do dziecka,kompetentne panie... milana Ewa Siluk - mama Jasia (1) Przedszkole jest przyjazne dzieciom. Panie są miłe i lubią pracować z dziećmi... Ewa Siluk Przedszkole Radosny Zakatek a wcześniej nr 76 to jest miejsce do którego dziecko idzie z uśmiechem na buzi. (1) Wspaniałe, godne polecenia miejsce. Dowodem może być ilość chętnych podczas... Mama iza Pawlina - opinia (1) widzę, że nasze dziecko jest tam szczęśliwe i zadowolone a to dla mnie... iza Pawlina przedszkole do którego z chęcią posyłam swoje dziecko (1) w placówce panuje bardzo miła atmosfera, Panie są opiekuńcze i znają się na... Kamila Jakubiszyn rodzic - opinia (1) nic dodać, nic ująć...poprostu same szóstki. rodzic