Ania - opinia (1) Myślę, że jak na standardy państwowego przedszkola należy je ocenić bardzo... Ania Grzegorz Kowalski - opinia (1) Gorąco polecam! Jestem z żoną bardzo zadowoleni z wyboru przedszkola.... Grzegorz Kowalski niebo a ziemia! (1) Jesteśmy w Misiakowie już drugi miesiąc, przeszliśmy z dużego prywatnego... Iwona
polecam (1) Urodzinki bardzo udane , śliczne sale i bardzo miła atmosfera :) Cena... Paula Super przeczkole i personel (1) Przeczkole na jak najwyższym poziomie, zarówno pod względem edukacji, opieki... karolina super zorganizowany Dzień Dziecka!!!!!! (1) rewelacja , duże brawa dla Dyrekcji i Opiekunek za wspaniałą wycieczkę dla... alicja Polecam wszystkim ! (1) Wspaniałe miejsce dla każdego przedszkolaka, fachowa opieka, masa zajęć... Karolina polecam ! (1) Wspaniałe przedzkole - domowa atmosfera, indywidualne podjeście do każdego... Adam To nie jest Radosny Zakątek, to jest RADOSNY RAJ dla dzieci !!!!!!!!!!!!! (1) Niesamowitą radością jest dla mnie codzienne zostawianie mojego dziecka w... mama polecam, szczególnie małym dzieciom 2-4 lata (1) Polecam ognisko, panie są serdeczne, indywidualnie podchodzą do potrzeb... martuszka super przedszkole (1) super przedszkole ewa Właśnie zapisałem dziecko do tego przedszkola. (1) Oglądałam jak wygląda przedszkole i mósze stwierdzić że naprawdę się... Jarosław Rosiak Naprawdę dla dzieci! (1) Urocze miejsce, ze smakiem urządzone i przemyślane w każdym szczególe -... Jacek - tata zachwyconego maluch Fanstyczne miejsce dla dzieci (1) Mój 3 letni maluch był zachwycony miejscem, a ja zarówno miłą fachową kadrą,... Monika super przedszkole (1) szczerze polecam innym rodzicom,zeby posyłali tam dzieci. Moja córka po... matka Warto! (1) Jeśli ktoś jest katolikiem i pragnie w tej wierze wychowywać swoje dzieci to... gdynianka tata z maluszków - opinia (1) Super przedszkole. Moje dziecko czuje się tam bardzo dobrze. tata z maluszków Miejsce godne zaufania (1) Mój pięcioletni syn uczęszcza do tej placówki od prawie dwóch lat.Panie,... Tomasz Polecam (1) Bajlandia to miejsce do którego od prawie dwóch lat moja 4 letnia corka... Grzegorz Kozłowski SUPER!!!!! (1) Ja nie wiem czy niektórzy rodzicie którzy na tym forum się wypowiadają... mama...K