Nie Polecam
Nie bardzo rozumiem wszystkie opinie zachwytu zamieszczone mniej więcej w tym samym czasie. Czyżby to na prośbę właścicielki. Nie wierzę że kilka miesięcy temu gdy zabraliśmy stamtąd nasze dziecko przedszkole przeszło rewolucję. Zarzucam Pani Ewie brak profesjonalizmu. Za kadencji Pani Agnieszki ciągłe zniecierpliwienie i krzyki w stosunku do dzieci, zarówno Pani Ewa jak i Pani Agnieszka, np. że dziecko samo nie potrafiło obsłużyć się w toalecie. Do tego jak dodam Pana Łukasza, który nastawił gar wody na makaron na pierwszym i największym palniku a sam poszedł na górę i przez czas kiedy ubierałam dziecko nie wrócił a dzieci jak wiecie Państwo mają swobodny dostęp do kuchni ... Z mojego punktu widzenia i oczami mojego dziecka, które prosiło mnie aby już więcej nie wozić go do tego przedszkola, bo jedna Pani krzyczy a drugiej nie ma bo musi zajmować się własnym dzieckiem, proponuję uważniej przyjrzeć się temu co się tam tak naprawdę dzieje. Po za wycieczkami i dojeniem kozy na co dzień nuda, rytmika raz w tygodniu. Nie dajcie Państwo uśpić Pani Ewie Państwa czujności.
0
0