Polecam!!!Bardzo dobre przedszkole!!! (1) Przedszkole dla mnie i dla moich dzieci fantastyczne. Najlepsza opieka, jaką... szczęśliwa mama ;D (1) Uczęszczałam do tego przedszkole 9 lat temu, o tego czasu na pewno dużo się... Czoko super (1) polecam. Panie wkładają dużo serca w opiekę nad naszymi słonkami:) krzesia
Szczęśliwe dziecko ... (1) Najwięcej wartą opinię wystawić mogą dzieci. Mój synek uczęszcza do... Mama Marcela Polecam (1) Przedszkole super. Schludnie oraz dobrze prowadzone. Obsługa profesionalna.... Rodzic POLECAM ! (1) POLECAM ! POLECAM popieram!dziecko wróciło z wycieczki wniebowzięte!! (1) mój maluch właśnie zakończył uczęszczanie do I gr z wielkim bólem serca!... zadowolony tata Szczerze polecam! (1) Świetna placówka, takiej właśnie szukałam dla mojego dziecka.Dobry dojazd,... Mag wymarzone przedszkole (1) Bardzo polecam przedszkole 74.Przesympatyczna i wykwalifikowana... Karolina Mazurkiewicz Super miejsce dla każdego malucha!!! (1) Szczerze polecam to miejsce! Dzieci tam czują się bardzo dobrze i swobodnie.... Magda Bardzo przyjemne miejsce (1) Nasz synek czuje sie tam swietnie, standard bardzo nam odpowiada, cieszymy... Paco Gorąco polecam (1) Bardzo się cieszę, że powstało to miejsce - przyjazna atmosfera, miłe wnętrze... Magda :) (1) Super przedszkole,świetna kadra (szczególnie p.Grażynka),dodatkowe... toska Godne polecenia (1) Super miejsce. Wykwalifikowani opiekunowie stwarzaja bardzo mila i przyjazna... Agnieszka, mama 2 latka Fachowa i profesionalna opieka (1) Miła i fachowa opieka, pradzo dobre podejscie do dzieci Agnieszka zadowolona mama - opinia (1) Po prostu miejsce idealne dla naszych pociech))) zadowolona mama Tak trzymac (1) Fajne, miłe, przyjazne dizecku miejsce. Polecam. Emilia Joanna - opinia (1) Cudowne miejsce. Bardzo gustownie urządzone, gruntownie przygotowany plan... Joanna mama - opinia (1) Drogie Mamy i Tatusiowie! Sądzę, że znalezienie przedszkola, z którego jest... mama polecamy (1) Moja córeczka jest nieśmiałym dzieckiem-nie potrafiła nawiązać bliższych... KUROSAWA