Najwspanialsze przedszkole!:))

Temat dostępny też na forum: Klub Malucha Bajka
Przedszkole jest po prostu cudowne! Kameralne (zwykle jest kilkoro dzieci i 2 panie!), bardzo bezpieczne (szatnia jest przeszklona i od razu widać, kto wchodzi), czyściutkie, kolorowe. Zacznę jednak od tego, co najważniejsze, czyli od kadry - przesympatyczne panie przedszkolanki robią wszystko, żeby dzieci lubiły przedszkole i znacznie więcej, niż można oczekiwać po jakiejkolwiek placówce! Dzięki temu mój synek - zatwardziały miłośnik pieluch, nie dający się za nic w świecie posadzić na nocnik, od kilku dni dumnie chodzi bez pampersów i melduje, że chce siusiu!:)
Dzieci są spokojne, roześmiane, przytulane, czują się bezpieczne, kochane i uwielbiają swoje przedszkole - jedna dziewczynka płacze, jak mama po nią przychodzi, bo nie chce iść do domu, mój synek, jak tylko wychodzimy z przedszkola, już pyta o panią Magdę, panią Ewę i dzieci:) Cena, jak na prywatne przedszkole, uważam, jest rozsądna, jedzenie pyszne, mój maluch zmiata wszystko z talerza. Panie nic nie robią na siłę - nie ma obowiązku "leżakowania" - dzieci mogą się zdrzemnąć albo posłuchać bajeczek, które czytają panie, nikt nie zmusza dzieci do jedzenia, panie zachęcają do samodzielności. Wygraliśmy los na loterii!:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Super przedszkole

Predszkole klub malucha jest naprawdę super, jest mała grupa dzieci dzięki czemu na dziecku jest skupiana większa uwaga, bardzo miło,czysciutku ,przemiłe Panie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

KP - ocena (4 odpowiedzi)

Jestem zachwycona i ze spokojem oddaje dziecko do Mondo. Rodzinna atmosfera, darmowe wycieczki,...

Rodzic - ocena (3 odpowiedzi)

Polecam świetne przedszkole,moje dziecko wraca zawsze uśmiechnięte. Personel bardzo zaangażowany...