Bardzo przyjazne dzieciom i rodzicom miejsce. (1) Super opieka, bardzo dużo zajęć kreatywnych, język angielski i logopeda.... Lena Dziękuję! (2) Mój synek uczęszczał do klubu malucha Bajka przez 10 miesięcy. Polecam... Sonia L Cudowne Miejsce (1) W Bajce jest jak w Bajce...i tak też czuły się tam dwie moje pociechy.... Mama Basi i Antosia
klub malucha "bajka" (1) polecam z calego serca ,profesjonalna i bardzo indywidualna opieka ,swietny... mama JULKI Bajeczny żłobek!!! (1) Klub malucha „Bajka” to miejsce gdzie moja córeczka czuła się... JW Polecamy to miejsce (1) Polecamy to miejsce Przede wszystkim przyjazna i elastyczna kadra. Ludzie... Michał Urbanowicz Polecamy to miejsce (1) Przede wszystkim przyjazna i elastyczna kadra. Ludzie budzą zaufanie,... Michał Urbanowicz domowo i rodzinnie (1) Moja córeczka uczęszcza od kilku miesięcy. Uwielbia przedszkole -... Monika P. Naprawdę świetnie przedszkole (1) "Bajka" to przedszkole i żłobek naprawdę przyjazne nie tylko dziecku, ale i... Ania Wycieczka do ZOO Pani Paulina (1) W dniu 10.06.2011 została usunięta przez administratora opinia Pani Pauliny... Klub Malucha Bajka Fantastyczne. przyjazne dzieciom miejsce (1) Moje dziecko uczęszcza do Bajki od października zeszłego roku i oboje... Julia Rewelacyjne miejsce! (1) Bardzo cieple, przyjazne dzieciom miejsce. Panie bardzo sympatyczne, widać ze... Elena Najwspanialsze przedszkole!:)) (2) Przedszkole jest po prostu cudowne! Kameralne (zwykle jest kilkoro dzieci i 2... Aleksandra