Naprawdę świetnie przedszkole
"Bajka" to przedszkole i żłobek naprawdę przyjazne nie tylko dziecku, ale i rodzicom:) Miejsce rewelacyjnie skomunikowane, znajduje się przy samym CH Manhattan, jednocześnie bliziutko lasu. Godziny przyprowadzania/odprowadzania dziecka zależą wyłącznie od rodzica, jedzenie bardzo dobre. Opieka po prostu REWELACYJNA! Naprawdę byłam zaskoczona widząc, jak panie usypiają maluszki - młodsze dzieci śpią w łożeczkach, starsze na materacykach. Każde dziecko jest przytulone, a panie kładą się na materacykach obok dzieci! Spędzają też z dziećmi czas NA PODŁODZE - bawiąc się z nimi, czytając itp, rozmawiając, przytulając. Pomieszczenia są bardzo często wietrzone - zawsze, kiedy dzieci znajdują się w drugim pokoju, a w sezonie grzewczym w przedszkolu zawsze było cieplutko, ale nie gorąco! Brawo! Dzieci wychodzą na spacer zgodnie z życzeniem rodziców - jeżeli mają katar, są przeziębione czy źle się czują, zostają w przedszkolu. Moja córeczka błyskawicznie się zaaklimatyzowała. Naprawdę, jest to niezwykle ciepłe miejsce i bardzo się cieszę, że moja córeczka tam chodzi. Z całego serca polecam:)