super przedszkole (1) super przedszkole ewa Właśnie zapisałem dziecko do tego przedszkola. (1) Oglądałam jak wygląda przedszkole i mósze stwierdzić że naprawdę się... Jarosław Rosiak Naprawdę dla dzieci! (1) Urocze miejsce, ze smakiem urządzone i przemyślane w każdym szczególe -... Jacek - tata zachwyconego maluch
Fanstyczne miejsce dla dzieci (1) Mój 3 letni maluch był zachwycony miejscem, a ja zarówno miłą fachową kadrą,... Monika super przedszkole (1) szczerze polecam innym rodzicom,zeby posyłali tam dzieci. Moja córka po... matka Warto! (1) Jeśli ktoś jest katolikiem i pragnie w tej wierze wychowywać swoje dzieci to... gdynianka tata z maluszków - opinia (1) Super przedszkole. Moje dziecko czuje się tam bardzo dobrze. tata z maluszków Miejsce godne zaufania (1) Mój pięcioletni syn uczęszcza do tej placówki od prawie dwóch lat.Panie,... Tomasz Polecam (1) Bajlandia to miejsce do którego od prawie dwóch lat moja 4 letnia corka... Grzegorz Kozłowski SUPER!!!!! (1) Ja nie wiem czy niektórzy rodzicie którzy na tym forum się wypowiadają... mama...K REWELACJA (1) Godna polecenia. Opieka naprawde bardzo dobra, synek nie chce wychodzić do... Zadowolona mama Gorąco polecamy !!! (1) Nasz synek chodzi do Bajlandii już drugi rok, jest przeszczęśliwy ( i my... Agnieszka rewelacyjne miejsce dla dzieci (1) moja córka uczeszcza do Bajlandii od 2.5 roku zycia. Opieka jest wspaniała,... Kika J - opinia (2) To nowe przedszkole, ciagle sie jeszcze rozwija. I to w bardzo dobrym... J świetny pomysł na zabawę (1) Moja Zuzia jest zauroczona, a ja pełna podziwu, że atmosfera, opieka i... Ania super przedszkole (1) bardzo fajne przedszkole, ciepło je razem z dzieckiem wspominamy.... Agnieszka Super! (2) Moje 2-letnie dzieci chodziły do Kolorowego Domku, zarówno one, jak i ja... Maria L. Wykwalifikowana kadra, bardzo dobra atmosfera (1) Bardzo polecam przedszkole Radosny Zakątek, bardzo dobrze wykwalifikowana... mama II grupa Zachwycone maluchy (1) Zadowolenie dzieci to chyba najlepsza rekomendacja - moje w ogóle nie chciały... Mama Klubowiczów JAK NAJBARDZIEJ POLECAM :) (3) Jestesmy razem z mężem bardzo zadowoleni z wyboru przedszkola. Stumilowy Las... mama 3-latka