Przypadek sprawil, ze trafilam do tego przedszkola. Po przeczytaniu filozofii Montessori, stwierdzilam ze to bedzie najlepsze dla mojego dziecka. I nie pomylilam sie. Panuje tam fantastyczna atmosfera, moje dziecko odzyskalo tam spokoj i poczucie bezpieczenstwa. Grupa jest mala, wiec opiekunowie zawsze znajda czas na indywidualna prace z kazdym dzieckiem. Dzieci praktycznie nie choruja, bo pilnowane jest, aby przyprowadzane byly tylko zdrowe. Dzieci kazdego dnia wychodza na spacer, maja urozmaicone posilki. Program zajec jest bardzo bogaty i dostosowany do aktualnych wydarzen. Moje dziecko fantastycznie sie rozwija i czesto zaskakuje mnie swoja wiedza i trafnoscia spostrzezen. Jestem pewna, ze zasluga lezy po stronie Opiekunow. Bardzo podoba mi sie dbalosc Wlascicielki przedszkola w dobor wyposazenia oraz zaangazowanie w rozwoj pomocy dydakt. Kazda zabawka ma jakis edukacyjny walor, nie ma tam miejsca na sklepowe, plastikowe i oglupiajace zabawki. To wlasnie wyroznia, to prze dszkole od innych w okolicy. Kolejny wielki pozytyw to dobra komunikacja i otwartosc na sugestie rodzicow. Bardzo sie ciesze, ze znalazlam to przedszkole i mimo iz jest drogie, mam pewnosc ze jest tego warte