Joanna Dorosz - opinia

Temat dostępny też na forum: Podniebny Raj
Witam, jestem mamą trzy i półletniego Stefka uczęszczającego do przedszkola "Podniebny Raj" od października 2009. Jestem bardzo szczęśli'wa, że blisko mojego miejsca zamieszkania powstało tak wspaniałe miejsce jak ta placówka. Stefek przez kilka miesięcy uczęszczania do przedszkola wiele się nauczył, idzie do przedszkola za radością, nuci kolejne piosenki i pokazuje w domu kolejne zabawy z przedszkola. Kadra nauczycielska to profesjonaliści "w pełnym wydaniu", są w pełni zaangażowani w swoją pracę, wkładają w nią swoje serce. W ramach czesnego skrzaty mają zapewnione: logopedę, angielski, rytmikę z elementami śpiewu, choreoterapię, bajkoterapię, gimnastykę, wizytacje psychologa. Dzieci nauczane są w małych grupach, co zapewnia indywidualne podejście do każdego smerfa. Wiem, że Stefek w przedszkolu czuje się bezpieczny i szczęśliwy, przy tym ma zapewniony wszechstronny rozwój. Przedszkole "Podniebny Raj" to profesjonalnie prowadzona placówka dająca mojemu dziecku wszystko to co najlepsze!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: Joanna Dorosz - opinia

Nazwa "Podniebny Raj" nie kojarzy mi się najlepiej, przynajmniej nie z początkiem życia. Profesjonalna kadra nauczycieli, o której Pani wspomina, powinna zadbać o usunięcie literówek ze strony internetowej swojego "Raju" i uaktualnienie informacji bo mamy 2010r.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

dziękuję za sugestie dotyczące strony. Niestety za stronę nie odpowiadają nauczyciele a jej uaktualnienie jak będzie potrzeba zleci się firmie, która ją robiła. Na dzień dzisiejszy zawarte są rzeczy , które są krótkimi informacjami o przedszkolu i dodatkowych atrakcjach typu teatrzyki. Resztę rodzice dowiadują się odwiedzając placówkę i zostając naszymi klientami.
Pozdrawiam serdecznie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

literówki niebawem zostaną poprawione jeszcze raz dziękuję za zwrócenie uwagi są one bardzo cenne i na pewno trzeba się na nich uczyc:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Inne tematy z forum

KP - ocena (4 odpowiedzi)

Jestem zachwycona i ze spokojem oddaje dziecko do Mondo. Rodzinna atmosfera, darmowe wycieczki,...

Rodzic - ocena (3 odpowiedzi)

Polecam świetne przedszkole,moje dziecko wraca zawsze uśmiechnięte. Personel bardzo zaangażowany...