Super Zabawa!!! (1) Dzieci były zachwycone a my w końcu odpoczęliśmy przy filiżance kawy i... Jacek Rejewski Super miejsce! (1) Byłam bardzo zaskoczona tym , że mój maluszek nie chcial stamtad wyjsc.... Maja Małe grupy (1) Zadowolone dziecko-to zadowolony rodzic!! Mój syn wraca do domu uśmiechnięty... zadowolona mama
polecam (1) Bardzo polecam to przedszkole.Fachowa opieka ,młode ambitne Panie, bogaty... Kasia opinia-anka (1) niestety nie wszystkie rodziny są przyjmowane do przedszkola, co do placu... Joanna Polecam (1) Przedszkole jest nowe, z nowym wyposażeniem, ma do dyspozycji DWA place... Asia Świetne miejsce (1) To świetne miejsce polecam wszystkim. Juras Super (1) Przedszkole z prawdziwego zdarzenia, podział na grupy !! program edukacyjny a... Rafał WAKACYJNE POZDROWIENIA (1) Serdecznie dziękujemy za super spędzony czas podczas ostatniego roku... Elżbieta Michno goraco polecam (1) Moja 3 letnia corka jest zachwycona miejscem, a ja zarówno miłą fachową... Mama super!!! (1) naprawdę piękne i luksusowe miejsce dla mojego dziecka:) grażynka Wspaniałe przyjazne dziecku i jego rodzinie przedszkole (1) Cudowne miejsce. Panie bardzo miłe, kompetentne i konkretne. Bardzo szybko... Radosław Piętka anka - opinia (1) chciałam zapisać dziecko już w maju, gdy na Zaspie ogłaszali się jako... anka mama Beata - opinia (1) Pani Ani i Pani Madzi Lilka i Miłosz dziękują za mile spędzony czas w okresie... mama Beata Swietny Pomysl ktorego jeszcze nie bylo... (1) Szukam przedszkola dla mojej corci,i wydaje mi sie ze znalazlam wszystko to... Dorota rewelacja (1) Witam serdecznie!Jestem mamą dwójki wspaniałych dzieci.Mój syn dwa lata temu... zadowolony rodzic Profesjonalne (1) moja córka jest bardzo zadowolona .Widać ,że mają podejście do dzieci.... Małgosia Polecam (1) Bardzo polecam przedszkole. mama Dziękujemy (1) Najważniejsze, że moje dziecko jest pod cudowną opieką. Serdecznie dziękuję... Ania Jak najbardziej TAK (1) nie wiem czemu takie złe opinie na temat tego przedszkola. Moje dziecko... e