Polecam!!! (2) Znalazłam "Motylek" przypadkowo, poszukując miejsca opieki dla córeczki (1... Tatiana polecam serdecznie :) (1) Całkowicie zgadzam sie z opinia poprzedniczki, mój synek chodzi tam bardzo... Karolina zachęcam (1) Przedszkole z bardzo miłą atmosferą,nie duże grupy,świetne zabawy i dobra... Natka
Nowe SUPER przedszkole (1) Moje dziecko jest prawie dwulatkiem i po dużych przejściach zdrowotnych więc... Aga Gunter Zschipke - opinia (1) Jestem tatą 19 miesięcznego dziecka. Przedszkole do którego chodzi David jest... Gunter Zschipke POLECAM (1) Jak najbardziej godne polecenia przedszkole. Nasz synek jest od ponad... Krzysztof Smyra super (1) dziecko bardzo zadowolone i z opieki i z zajec balbina bardzo dobra (1) Bardzo podoba mi się indywidualna opieka nad każdym dzieckiem :)))) Alex Polecam! (1) Moj synek bardzo polubil to przedszkole, co moge uznac za duze osiagniecie.... Jola Super przedszkole (1) To super przedszkole dla maluszka. Panuje tam miła rodzinna atmosfera. Czuję... Hanna angielski to podstawa! (1) Jaka szkoda że dopiero odkrylam to magiczne miejsce, zmarnowalismy zeszły rok... Katarzyna am - opinia (1) Bardzo dobrze przedszkole, świetna opieka, miłe nauczycielki, no i oczywiście... am Świetne miejsce dla malucha (1) Potwierdzam, miejsce warte polecenia. Dzieci szybko się adaptują. Mój szkrab... Grażyna Monija - opinia (1) Przedszkole jest super, polecam wszystkim Monija Polecam (1) Moja córka zaadaptowała się w tym przedszkolu błyskawicznie. Obecnie każdego... Katka super przedszkole (1) dzieci doskonale przygotowane do szkoły.Panie zaangażowane w swoją... mama ania - opinia (1) Bardzo miła atmosfera córka z radoscia uczęscza do przedszkola. ania FAJNE PRZEDSZKOLE (1) Bardzo fajne przedszkole z dobrą opieką. Polecam. Córeczka bardzo zadowolona.... Dariusz niestety (1) Niestety ania ja ani moi synowie nie mamy najlepszych wspomnien jeśli chodzi... Jadzia super przedszkole (1) pełen profesjonalizm ilona