Profesjonalizm (1) Zdecydowanie polecam filię przedszkola z Matarni na Morenie (ul.Warneńska).... aleks Bardzo Polecam (1) Witam Niestety nie mogę zgodzić się z wcześniejszymi opiniami , powiem... Marcin Dobre środowisko (1) To już drugie przedszkole w "karierze" mojego dziecka. I choć moja opinia o... A.K-K.
mayasun - opinia (1) Bardzo bezpieczna lokalizacja, bardzo duży ogród do zabawy. Panie dbają żeby... mayasun opinia (1) Polecam to przedszkole ! Obiekt ma bardzo duże, słoneczne sale, wyposażone w... Joanna Katarzyna - opinia (1) Bardzo polecam to przedszkole.Fachowa opieka ,młode ambitne Panie, bogaty... Katarzyna POLECAM (2) Jestem bardzo zadowolona . W maluszkach córka długo nie mogła się zaadaptować... Becia JOLA - opinia (1) Mój synek Kuba chodził do sikoreczki niecały rok , bardzo lubił swoje zajęcia... JOLA polecamy (1) córcia zaczeła juz drogi rok uczeszczania do tego przedszkola i obie jestesmy... Agnieszka monika - opinia (1) Bardzo troskliwa opieka, polecam monika jest świetnie (1) Cóż więcej mozna napisać skoro dziecko mówi jest świetnie.To chyba najwyższa... Danata bardzo miła atmosfera (1) szkoda że nie na osiedlu ... monika Polecam! (1) Muzykoladnia to atrkacyjne,zadbane, komfortowe miejsce dla mojego... Marta Rewelacja (1) Mamy w tym przedszkolu z żoną synka, w najmłodszej grupie. Jest to nasze... Mumin rozwój widoczny na każdym kroku (1) Do przedszkola Kolorowego moja cóka poszła już w wieku 2,5 lat. Niemowlak w... MadziaK blisko i miło (1) nowe przedszkole w domu jednorodzinnym, Gdynia Chwarzno, całe 1 piętro... mama Ania Polecam! (1) Natykając się na te opinie, przy okazji zaktualizuję je z chęcią.. Moje... joana fantastyczne przedszkole (1) rewelacyjna kadra, niezwykle przyjazne i pomysłowe Panie - to jest siła tego... tata Przytulne i kameralne (2) Dobra i sympatyczna opieka, wyposażenie wystarczające, wyżywienie bardzo... Marian REWELACYJNE PRZEDSZKOLE!!!!!!!! (1) Od dawna szukałam dla mojej córeczki (3 latka) takiego miejsca. Wchodząc... Agnieszka Bereźnicka