Wszystkim dzieciom życzę takiego przedszkola! (1) Moja córka uczęszcza do filii na Morenie. Jestem maxymalnie zadowolona z tej... M.K. Najlepsze Przedszkole w Trójmieście (1) Lokomotywa jest niepowtarzalna! Nauczyciele i rodzice tworzą jakby jeden... Szczęśliwa mama Super przedszkole (1) Polecam gorąco przedszkole nr 5, jest tam wspaniała opieka , przyjemne grono... Małgorzata
Rodzinna atmosfera (1) Bardzo fajne przedszkole.Panie bardzo mile i traktuja dzieci naprawde jak... mama Polecam (1) Polecam tę placówkę, dziecko zostej bez stresu - mejgo również, rozwija sie... Zadowolona mama polecam (1) Nie będę się dużo rozpisywała gdyż moi poprzednicy ujęli wszystko co chciałam... Katarzyna bardzo sympatyczne przedszkole - atmosfera jak u mamy (1) bardzo sympatyczne przedszkole - atmosfera jak u mamy Gosia Super miejsce, świetna atmosfera! (2) Polecam to miejsce, dzieciaki bawiły się naprawdę wspaniale, dużo nowych... Stefan Świetne miejsce (1) Miałam obawy, bo wcześniejsze przedszkole bardzo mnie rozczarowało,ale w... Mama Jacusia Rytmikadla maluchów w klubie (1) Pani która prowadzi rytmikę w klubie Misio jest rewelacyjna! Potrafi skupić... Kasia Najlepsze przedszkole w Gdyni (1) Opieka bardzo dobra, bardzo duża ilość zajęć dodatkowych dla dzieci zarówno... Jarosław Wysocki Super (1) Dopiero zaczynamy przygodę z Radosnym Zakątkiem, ale już jesteśmy zachwyceni.... mag NAJLEPSZE (1) Wypowiem się o Przedszkolu Niepublicznym w Mostach, ponieważ do niego... Mama zadowolonego przedszkolaka POLECAM (1) Jak najbardziej polecam przedszkole "Strefa malucha". Świetna placówka,... Małgorzata POLECAM WSZYSTKIM! (1) Nasz Synek jest szczęśliwym przedszkolakiem już od dwóch lat. Początkowo... zadowolona mama REWELACJA (1) Chciałabym się podzielić swoją opinią na temat przedszola POZIOMKOWO. Mój... Mama Kuby i Wiktorii Najlepsze, co mogło się trafić (1) Ozdób na ścianach w sam raz tyle, żeby dzieciaków nie rozpraszać przy... biedronek Przedszkole ok ale p. dyrektor...... (1) Witam Jesli chodzi o samo przedszkole to jest wszytko wporządku czysto... tata Super Przedszkole! (1) Polecam wszystkim "Wesołe Przedszkole" na Morenie. Bardzo ładnie wyposażona... domis WZOROWE PRZEDSZKOLE (1) Bez wahania oceniam POZIOMKOWO na 6+ . Moja córeczka UWIELBIA tam przebywać,... marta