Rodzinnie i miło (1) Świetna profesjonalna organizacja, miłe Panie.Ciekawe zajęcia... Magda mama na 102 - opinia (1) Zszkował mnie wpis dotyczący sylwestra w Edwardzie, zabawa była naprawde... mama na 102 CUDOWNE MIEJSCE TWORZONE PRZEZ LUDZI Z PASJĄ:) (1) Mój 3,5letni obecnie synek chodzi do tego przedszkola od samego początku... Mama żywego sreberka Mateuszka:)
Miejsce idealne! (1) Martolandia to miejsce tworzone z sercem. Każde dziecko traktowane jest z... Agnieszka cos innego (1) Jak dla mnie CZT to bardzo ciekawe miejsce stworzone z myśla o małych... Karolina Polecamy (2) Uwazam, że przedszkole jest bardzo dobre. Ma niewielki ale dobrze wyposażony... Rafał Dobre przedszkole (1) Mój synek jest przedszkolakiem w tym miejscu i jest zadowolony.... Magda REWELACJA!! (1) Rodzice! Szczerze polecam zajęcia popołudniowe i przedszkolne wszystkim,... A Polecam (1) Polecam.Mały chodzi tam z ochotą i nawet nie przeraża go to, że jest... Mama zadowolona mama (1) Jestem mamą chłopca , który uczęszcza do najmłodszej grupy... Dorota Polecam (1) Polecam Edwarda :-), znam to Centrum prawie od samego początku.... Martyna I - opinia (1) Polecam to przedszkole. Moja córka uczęszcza tam od września 2009 r. i jestem... I przedszkole ktore uszczesliwia i rozwija dzieci (1) Polecam gorąco, nasza corka niesamowicie rozwija sie pod wplywem Przedszkola... Spokojna Mama Mama przedszkolaka (1) Najwspanialszą osobą pracującą w przedszkolu jest Pani Gabrysia.Tak wspaniałą... Mama przedszkolaka evi - opinia (1) A ja polecam to przedszkole wszystkim rodzicom. Przemiły personel (co do pani... evi Ania - opinia (1) Zdecydowałam się na ponowne zamieszczenie swej oceny (świadomej i... Ania Naprawdę SUPER (1) Serdecznie polecam Oruńską Akademię Przedszkolaka , moja córeczka uczęszcza... Asia Polecam!!! (1) Mialam okazje odwiedzic przedszkole Benjamin i bylam mile zaskoczona... Drozdowska Alina Slawek (1) Jak na przedszkole publiczne jest na bardzo wysokim poziomie mój synek bez... Slawomir Stachacz stawianie w kącie (1) mój syn ostatnio stał DŁUGO w kącie.... to jakieś nowe metody wychowania w... Ola