Cudowne przedszkole (1) Mój 2,4 letni synek jest zachwycony tym przedszkolem od naszej pierwszej w... zadowolona mama Konrada Bardzo fajne przedzskole (1) Moja córka uczęszcza do tego przedszkola , bardzo lubi do niego chodzić.Panie... Beata wspaniałe przedszkole (1) Do wyrażenia opinii skłoniło mnie ostatnie wydarzenie w placówce,a mianowicie... dorcia
Sopocianka - opinia (1) Byłam z coreczka na Dniach Otwartych i jestem zachwycona. Przedszkole to... Sopocianka nie polecam tego przedszkola (1) Naprawde nie polecam nikomu tego przedszkola. Przestrzegam rodziców przed... mama Jestem spokojna o rozwó i opiekę nad dzieckiem (1) To przedszkole przerosło moje oczekiwania co do placowki należacej do gminy.... Małgorzata K. Joanna - opinia (1) Polecam Fantastyczne miejsce dla dzieci, różnorodność zajęć, wpajanie... Joanna mama Julka - opinia (2) Jest to pierwsze przedszkole mojego synka i muszę przyznać, że jestem... mama Julka Polecam wszystkim (1) Przede wszystkim świetna opieka oraz ciekawe zajęcia dodatkowe, na które... Zadowolona mama Wielkie rozczarowanie (2) Dziecko moje uczęszczało do tego przedszkola przez 7 miesięcy. Byłam bardzo... Rozczarowana Mama Bardzo lubimy to przedskole (2) Mój syn chodził do Domowego Przedszkola przez całe wakacje. Jestem bardzo... Monika Emilia - opinia (1) Zajęcia dodatkowe są super i tak jak już ktoś wspominał jest ich sporo.Reszta... Emilia GORĄCO POLECAM (1) BARDZO MIŁA DOMOWA ATMOSFERA. MOJE DWIE CÓRECZKI BARDZO CHĘTNIE CHODZĄ DO... DANIEL miejsce DLA dzieci (1) Dzieci mają ustalony regulamin którego muszą się trzymać , co powoduje że... mama Wolfganga Wesole Przedszkole (1) Przedszkole na Wesolej nazwalabym Domowym Przedszkolem. Panuje tam spokojna,... Elwira Ciepłe miejsce (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze Słonecznego Domku. Córka wraca uśmiechnięta i... Anna Bardzo, bardzo POLECAM! (1) Mój przeszło dwuletni synek uwielbia to miejsce no i oczywiście panią... SB Rewelacja (1) Wspaniałe ekologiczne, zdrowe jedzenie, bardzo rozwijajace zajęcia dodatkowe... Karolina Montana Małgorzata - opinia (1) Bardzo dobra i profesjonalna opieka,miły i kulturalny personel. Dzieci... Małgorzata http://www.jacekiagatka.net.pl/ (1) powyżej strona www MIŁŁEK