Fajne to przedszkole (1) Córka chodzi do tego przedszkola i jest bardzo zadowolona, nie ma propblemu z... Adam nowatorski pomysł (1) Szukałam dość długo przedszkola dla mojej córeczki.Wiadomo,że dla nas(mam)... mama która znalazła przedszkole na 6 (2) Moja córka chodzi do tego przedszkola od września 2009. jestem bardzo... asia
Miła atmosfera (1) Szukając przedszkola dla córeczki zaszłam do "Promyczka". Bardzo miła pani,... Lilka Zdecydowanie polecam (1) Witam chciałam gorąco polecić ten punkt przedszkolny, chodzi do niego moja... Monika Oczeretko Prawdziwe przedszkole z zasadami (1) Po pierwsze moje dziecko zrobiło wielkie postępy. Nauczyło się porządku i... michal dziecko z chęcią chodzi do przedszkola (1) placówka zajmuje dom jednorodzinny z duzym ogrodem wyposazonym w ciekawy plac... monika Katarzyna - opinia (1) Miękko, bezpiecznie i dobrze - tak się tam czuje mój syn. Serdecznie polecam!! Katarzyna Godne polecenia (1) Starsza córka uczęszcza do szkoły językowej od 4 lat, młodsza do Przedszkola... Anna Wychowanie, nie tylko edukacja (1) Jedyne w Gdańsku przedszkole, gdzie jest nacisk na wychowanie, nie tylko... Tata Przedszkole z atmosferą (1) Polecam: przedszkole z domową atmosferą. W kameralnych, ale przestronnych,... Katarzyna Wyjątkowe przedszkole (1) Fregatę znaleźliśmy właściwie przypadkowo. A właściwie osoby, które były... Kasia Świetne miejsce dla dziecka (1) Nasza córka chodzi do Przedszkola Fregata od września 2009- codziennie widać... Sebastian Polecam POZIOMKOWO (3) Nasz skrzat uczęszcza do tego przedszkola i jesteśmy bardzo zadowoleni... Zadowoleni rodzice. rewelacyjne przedszkole (1) Takie drugie trudno znaleźć. Nasze dzieci chodziły do innych często... Darek Poziomkowo (1) coś pachnie mi tu autoreklamą... też mama robi wrażenie (1) Miło popatrzeć. Jest i wesoło i z zasadami. I dzieciaki chętnie chodzą:) ciocia najlepsze przedszkole (1) Długo szukaliśmy dla syna odpowiedniego przedszkola. Zależało nam nie tylko... Łukasz super miejsce dla dziecka (1) Mój synek chodzi do tego przedszkola z wielką przyjemnością, Pani Marta i... Kamila - mama Damianka Rumburak - opinia (1) Jak najbardziej zgadzam się z powyższą opinią. Personel, jedzenie,... Rumburak