Nie polecam tego przeczkola (1) To co sie dzieje w tym przeczkolu to tragedja.Derekcja beznadziejna tylko... mama mama - opinia (1) Tak jest nowa Pani Dyrektor. I od tego czasu w przedszkolu dzieja się "... mama zadowolona mama - opinia (1) Świetne przedszkole. Dzieci wspaniale się rozwijają, są szczęśliwe i bardzo... zadowolona mama
Każdemu polecam to przedszkole. Mój starszy syn tam zdobywał pierwsze edukacyjne szlify (1) Teraz chodzi tam młodszy synek i oczywiście jest zachwycony. Ostatnio... Kora mamka - opinia (1) Bardzo bardzo polecam. mamka brawa!!!!!! (1) brawa za świetną organizację urodzin. dzieci były zachwycone. synek... katarzyna mama nikodema mama - opinia (1) My z mężem jestesmy bardzo zadowoleni z przedszkola nie mam zżadnych... mama 100% polecam (1) Mój synek chodzi już dwa lata,uwielbia chodzić do przedszkola,obiady też jemu... sylwia Polecam przedszkole (1) Moje dziecko chodziło do tego przedszkola. Chciałabym polecic wszystkim... kasia polecam (1) córka chodzi juz 2 lata .bardzo dobrze sie rozwija i uwielbia panie z... iwona ja - opinia (1) Muszę napisać cos o paniach z obsługi więc jestem zadowolony bo widac ze... ja Bardzo dobre!!! (1) Mój synek chodził do prywatnego przedszkola jednak zwolniło się miejsce w 86... mama Adaśka Mama pięciolatki (1) Dzisiaj moja córcia rano mnie zadziwiła.Obudziła się , o 5 rano z gorączką.... Mama pięciolatki Magdalena Szumera - opinia (1) Ponieważ mam syna w danym przedszkolu,syn zaś chodzi do grupy mającej salę na... Magdalena Szumera Ja - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony. Trudno mi oceniać Przedszkole jako całość i jak... Ja jestem zadowolona (1) Mam porównanie do innych przedszkoli i obiektywnie stwierdzam że jestem... mamma Super przedszkole dla malucha. (1) Bardzo dobre publiczne przedszkole.Super opieka,bezpiecznie dla malucha. Jolanta Sowa-Łuczak SUPER PRZEDSZKOLE !!!!! (1) Moja córeczka chodzi do tego przedszkola już od kilku lat i jestem bardzo... mama zadowolona (1) Mój brat chodził do tego przedszkola kilkanaście lat temu, teraz mam syna,... ania liczą się ludzie (1) kadra jest cudowna, Panie mają chęć do pracy i motywacje do robienia... Larriusz