ggg - ocena (1) Dość rzec, że nasz zbuntowany 13latek, absolwent tego przedszkola na widok... ggg Marta - ocena (1) Przedszkole "Przygoda" to wymarzone miejsce dla dzieci i pracowników. Jako... Marta Agata - ocena (1) Cudowne miejsce dla każdego dziecka. Wspaniała, zaangażowana kadra. To, co w... Agata
Mama - ocena (1) najlepsze przedszkole! Panie pracujące w całej placówce są wspaniałe. i... Mama Mama przedszkolaków - ocena (2) Cudowne przedszkole, dzieci spędzają dużo czasu na dworze, różnorodne, domowe... Mama przedszkolaków Patrycja Okła - ocena (2) Polecam ogromnie, wspaniałe podejście do dzieci i młodzieży, otwartość,... Patrycja Okła Joanna - ocena (2) Polecam absolutnie każdemu, kto szuka dla swojego dziecka miejsca pełnego... Joanna Ania - ocena (2) Nareszcie osoba, która jest powołana dla dzieci, tworzy swoją przestrzeń.... Ania Julia Łaszkiewicz - ocena (2) Zaangażowana, profesjonalna, kreatywnie szczęśliwa Magdalena Grzonka -... Julia Łaszkiewicz Rodzic - ocena (1) Przedszkole "Soul&flowto wspaniałe miejsce dla dzieci, wyróżniające się... Rodzic Matylda - ocena (1) Miejsce tworzone z Miłością Matylda Matka dzieci bez spektrum - zwykłych, żywych dzieci - ocena (1) Nie wiedziałam, że w prywatnej placówce też może być normalnie i po ludzku,... Matka dzieci bez spektrum - zwyk Monika - ocena (1) Polecam to przedszkole. Jesteśmy pod wielkim wrażeniem poziomu. Monika Mamaa - ocena (1) Polecam bardzo dla wymagających Rodziców - świetna opieka Mamaa Zosia - ocena (1) Córeczka chodzi od jakiegoś czasu - miejsce jest bardzo przyjazne dla... Zosia mama czterolatka - ocena (2) Jesteśmy po prawie roku uczęszczania do przedszkola i myślę, że lepiej trafić... mama czterolatka Sylwia Z. - ocena (1) Rewelacyjne przedszkole. Ciężko się dostać przez naboru elektroniczny przez... Sylwia Z. family83 - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z opieki dla naszej córeczki. Czekaliśmy aby... family83 Magdalena D - ocena (1) Przedszkole to jest naszym ukochanym miejscem, do którego wracamy... Magdalena D Natalia - ocena (1) Z czystym sumieniem i sercem polecam MegaMocnych na Strzyża w Gdańsku. Mój... Natalia