rodzice Marcelka - ocena (1) Przedszkole Bajkowa Akademia to wyjątkowe miejsce dla dziecka. Panie... rodzice Marcelka Łukasz Bielaczyc-Bęben - ocena (1) Super przedszkole nasz syn nie chce stamtąd wychodzić super zajęcia a... Łukasz Bielaczyc-Bęben Hecia - ocena (1) Moje dziecko uczęszcza do przedszkola od kilku miesięcy. Jestem bardzo... Hecia
Bartosz - ocena (1) Moje dzieci uczęszczają do tego przedszkola od lat i jestem bardzo... Bartosz Magdalena - ocena (1) Mam dwójkę dzieci w tym Przedszkolu i nie zamieniłabym go na żadne inne!... Magdalena MamaPrzedszkolaka - ocena (1) Polecam z całego.serca. Cudowna kadra, zajęcia opieką- lepiej nie mogliśmy... MamaPrzedszkolaka Agnes - ocena (1) To pestiżowe i kameralne przedszkole. W tym roku moja córeczka już idzie do... Agnes Dann - ocena (1) Bardo dobra opieka, indywidualne, profesjonalne podejście do każdego dziecka,... Dann Fatima - ocena (1) Not only my personal experience, but it's also the exact scenario with three... Fatima Ania - ocena (1) Bardzo przyjazne miejsce ,rodzinny klimat .Ciekawy wachlarz zajęć w ramach... Ania Teddy - ocena (2) Obecnie czesne wynosi 1600zł/msc. Oferowana jakość vs oczekiwania finansowe... Teddy Monika - ocena (1) Polecam to przedszkole Monika Karolina - ocena (1) Super przedszkole z mega infrastrukturą i kadrą. Polecam! Karolina Mama - ocena (1) Moje dziecko w tym roku kończy przygodę z przedszkolem. Z całego serca... Mama Martyna - ocena (1) Przedszkole jest miejscem przyjaznym, nauczycielki są zaangażowane w zajęcia... Martyna Natalia - ocena (1) Polecam. Córka uczęszcza do przedszkola 3 rok. Natalia deedee0075@gmail.com - ocena (1) Wspaniale przedszkole, w którym stosowana jest metoda Montessori. Moje drugie... deedee0075@gmail.com agata - ocena (1) mam dwoje dzieci ktore uczeszczaja do NWS od grudnia 2020 corka zaczela majac... agata Zuzanna Krawiec - ocena (1) To najlepsze miejsce w jakim można zostawić malucha pod opieką. Bardzo... Zuzanna Krawiec Marcin Kałkus - ocena (1) Jako rodzice jesteśmy bardzo zadowoleni i wdzięczni za wszystkie chwile... Marcin Kałkus