Tata - ocena (1) Świetne miejsce! Dziecko nie tylko nabywa nowych umiejętności, ale też super... Tata Mama - ocena (1) Kameralne i bardzo przyjazne miejsce dla dzieci. Zarówno dyrekcja jak reszta... Mama Paweł - ocena (2) Polecam! Super miejsce dla dzieci. Super kadra. Super terapie i dużo ich. Mój... Paweł
Bartek - ocena (1) Z wielką przyjemnością chciałbym podzielić się moją opinią na temat... Bartek Kasia - ocena (1) super przedszkole. Integracja na najwyższym poziomie. Moje dziecko z... Kasia Grzegorz Sońta - opinia (3) Przedszkole Fregata okazało się najlepszym wyborem dla naszego syna. To... Grzegorz Sońta Mama - ocena (1) Większość ocen z tego co widzę przestarzała. Oczywiście mogłabym się pod... Mama Kris - ocena (1) W przedszkolu kameralny klimat, dobra atmosfera, ale za mało śpiewu, tańca,... Kris Michał - ocena (1) Polecamy to przedszkole. Jest to miejsce gdzie dzieci są zaopiekowane a nie... Michał Natalia - ocena (1) Tygryskowa Kraina to prawdziwa perełka wśród przedszkoli, wyróżniająca się na... Natalia beata - ocena (1) Gorąco polecam przedszkole, fachowa kadra z serem do dzieci, wiele atrakcji... beata Monika - ocena (1) Świetne przedszkole, z rodzinną atmosferą. Mój synek nie chce wychodzić z... Monika Michał - opinia (5) Nieprzyjazne dzieciom z problemami miejsce i dyrektorka z poprzeďniej epoki. Michał mama 5latki - ocena (1) prócz ks i wwrd brak terapii. przedszkole nie integruje dzieci ze sobą. ja... mama 5latki marsalo - ocena (1) Zdecydowanie odradzam rodzicom, którzy chcą pomóc swoim dzieciom z... marsalo rodzice Marcelka - ocena (1) Przedszkole Bajkowa Akademia to wyjątkowe miejsce dla dziecka. Panie... rodzice Marcelka Łukasz Bielaczyc-Bęben - ocena (1) Super przedszkole nasz syn nie chce stamtąd wychodzić super zajęcia a... Łukasz Bielaczyc-Bęben Hecia - ocena (1) Moje dziecko uczęszcza do przedszkola od kilku miesięcy. Jestem bardzo... Hecia Bartosz - ocena (1) Moje dzieci uczęszczają do tego przedszkola od lat i jestem bardzo... Bartosz Magdalena - ocena (1) Mam dwójkę dzieci w tym Przedszkolu i nie zamieniłabym go na żadne inne!... Magdalena