Selim - ocena (1) Super przedszkole, cudowna kadra Selim MP - ocena (1) Przedszkole zlokalizowane w pięknym miejscu, w otoczeniu parku... MP Justyna Sydor - ocena (1) Polecam z całego serca! Przyjazna atmosfera, super lokalizacja , ciekawe... Justyna Sydor
Tomek - ocena (1) Super miejsce blisko Trojmieskiego Parku Krajobrazowego, z dala od spalin i... Tomek Basia - ocena (1) Córka chodzi do przedszkola od 3 lat. Zaczynała od grupy żłobkowej. Super... Basia Karolina - ocena (1) Wspaniałe miejsce dla każdego dziecka, cudowna atmosfera, piękna okolica,... Karolina Ewa - ocena (1) Mam bardzo wielkie zaufanie, i powierzam moja corke z ogromna wdziecznoscia.... Ewa Mama - ocena (1) Niezwykle przyjazne miejsce. Duzym atutem jest lokalizacja przy lesie i duze... Mama Krystian - ocena (1) Nie ma lepszego miejsca da mojego syna, panie zawsze uśmiechnięte, mnóstwo... Krystian Halinka - ocena (1) Przedszkole Przygoda w Redzie łączy w sobie rodzinną atmosferę oraz bogatą... Halinka Mama Amelki, Kacpra i Mikołaja - ocena (1) Wspaniałe miejsce, cudowne Panie, rodzinna atmosfera. Kolorowe było dla... Mama Amelki, Kacpra i Mikołaja Ola - ocena (2) Moja córka dołączyła do grupy w Bojanie jako maluszek, bardzo się obawiałam o... Ola ElCym - ocena (2) To jedno z przedszkoli, które jak wybierzesz to wiesz, że dokonaliście... ElCym Mama - ocena (1) Z wielkim smutkiem kończymy przygodę z Edu Maluszkiem. Przedszkole jest po... Mama Ewelina - ocena (2) Dużo przestrzeni, tereny zielone, Panie zaangażowane w swoją pracę. Co roczne... Ewelina Paweł - ocena (2) Przedszkole doskonale spełnia oczekiwania każdego rodzica. Położone w pięknej... Paweł Anna W - ocena (2) Cudowne miejsce przeslicznie polozone, ale to co czyni je wyjatkowym to... Anna W Anna W - ocena (2) Poprostu wyjatkowa, pelna milosci, serca i ciepla Anna W Iwona - ocena (2) Moje córki, absolwentki Kolorowego Przedszkola w Gdańsku dawno już pożegnały... Iwona Dawid - ocena (1) Pełen profesjonalizm kadry opiekuńczej. Dawid