Milena - ocena (1) Cudowne miejsce, które tworzą świetni ludzie z wiedzą, pasją i zaangażowaniem . Milena Stefania - ocena (1) Jestem pod wrażeniem organizacji Bajkolandu wszystko jest dopracowane, od... Stefania Znajoma - ocena (1) Super! Zabawa i nauka dla każdego dziecka. Każdy jest ważny. Każdy jest... Znajoma
Maria L. - ocena (1) Żyrafa, to najlepsze miejsce, jakie można wybrać dla swojego dziecka! Maria L. Szymon - ocena (1) Świetna opieka, cudowne panie! Dużo dodatkowych aktywności i atrakcji dla... Szymon Agata - ocena (2) Przedszkole godne zaufania i polecenia! Super, kochane i ciepłe do dzieci... Agata Rafał - ocena (2) Nauczyciele robią mega robotę, na prawdę świetne przedszkole Rafał Tata Wiktora - ocena (2) Tata Wiktora najlepsze Panie i przedszkole w Gdańsku Tata Wiktora Pawel - ocena (1) Najlepsze co może spotkac wasze dziecko to przedszkole Kiddo! Świetna kadra,... Pawel Justyna - ocena (1) Zielona Dolina to wspaniałe miejsce gdzie ze spokojem oddawałam córkę każdego... Justyna Ania - ocena (1) Moje córki uczęszczały do Chatki Puchatka i z całego serca mogę je polecić.... Ania Mama Dwóch Dziewczynek - ocena (2) Przedszkole prowadzone z wielkim zaangażowaniem całego zespołu. Kadra w pełni... Mama Dwóch Dziewczynek Alicja - ocena (2) W przedszkolu wesoła wyspa nigdy nie ma nudy, dziecko w weekend pyta kiedy... Alicja IS - ocena (1) Dzieci chętnie uczęszczają do przedszkola, panuje domowa atmosfera, smaczna... IS Maciek - ocena (1) Świetne przedszkole! Maciek Joanna Cz - ocena (2) Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru tego przedszkola. Kadra jest niezwykle... Joanna Cz Alicja - ocena (1) Duże, zielone podwórko, nowoczesny plac zabaw i bezpieczne warunki. Alicja Kamil - ocena (1) Placówka z ogromnym sercem sercem do dzieci. Kamil Daniel - ocena (1) Bardzo polecam! Daniel Zuzanna - ocena (1) Profesjonalne podejście, świetne zajęcia dodatkowe i nowoczesne wyposażenie... Zuzanna