Justyna - ocena (1) Fantastyczne miejsce dla maluszków. Niewielka grupa wspierana przez panie... Justyna Justyna - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z przedszkola. Mam dzieci w grupie toodlers i... Justyna Dorota - ocena (3) szkrabolandia jest kameralnym przedszkolem, w którym pracują nauczyciele oraz... Dorota
Katarzyna - ocena (1) Świetna placówka z podejściem bliskościowym i indywidualnym. Wykwalifikowana... Katarzyna mama - ocena (1) Przedszkole marzeń, szybkie rezultaty w nauce języka angielskiego od poziomu 0 mama Julias mom - ocena (1) As a parent, I value the warm, family-like atmosphere and the individual... Julias mom Krzysztof - ocena (1) Jedyne, czego mozna ewentualnie zkrytykowac, jest to, ze jest tylko jedna... Krzysztof Krzysztof - ocena (1) Swietne przedszkole, wspaniale Panie. Widac, ze wszyscy sie staraja. Krzysztof Magdalena K - ocena (1) Życzyłabym sobie aby wszystkie dzieci mogły uczęszczać do takich placówek jak... Magdalena K Iryna - ocena (1) Nie liczą się mury, liczy się to, co w środku. A tam są ludzie z pasją, dwa... Iryna Ola - ocena (1) Jesteśmy związani z przedszkolem Montessori nr 1 od 5 lat, moje dzieci... Ola Edyta - ocena (1) Jestem ogromnie wdzięczna całej kadrze naszego żłobka za serce i troskę, jaką... Edyta Katarzyna - ocena (1) Chciałabym serdecznie podziękować całemu zespołowi naszego przedszkola... Katarzyna Aleksandra - ocena (1) Miejsce tworzą ludzie- ciepli i oddani swojej pasji, a tu zdecydowanie... Aleksandra Pola - ocena (1) Polecam serdecznie Pola Pola - ocena (1) Super miejsce. Wspaniałe Panie. Moje dziecko jest zaopiekowane pod każdym... Pola Domi - ocena (1) Profesjonalne przedszkole! Dziecko szczęśliwe, a to najważniejsze ️ Domi L-a - ocena (1) Kameralne miejsce z małą grupą dzieci i dużym naciskiem na samodzielność.... L-a A. - ocena (1) Cudowne miejsce pełne ciepła i zrozumienia dla dzieci. Nauczyciele z pasją i... A. Aneta - ocena (1) Serdecznie Polecamy ️ Aneta