Mama - ocena (1) Jako rodzic, który od dłuższego czasu korzysta z usług Instytutu Wspierania... Mama Barbara - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i doskonałą obsługę... Barbara BS - ocena (1) Przedszkole zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i zaangażowanie.... BS
Diana - ocena (1) Nasze dziecko uczęszcza do tego przedszkola od dłuższego czasu i jesteśmy... Diana Wojciech Ners - ocena (1) Przedszkole zrobiło na mnie duże wrażenie, ta sama kadra od wielu lat,... Wojciech Ners Karolina - ocena (1) Serdecznie polecam przedszkole Oksfordzik wspaniała kadra, empatyczna ,... Karolina B.R. - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru tej szkoły. Nasze dziecko uczęszcza do... B.R. Zet - ocena (1) Przedszkole naprawdę faję, ALE: na spacery wychodzą 1x w tygodniu! jeden raz,... Zet Gajdamowicz - ocena (1) Brak placu zabaw, młoda niedoświadczona kadra, jedzenie z cateringu często... Gajdamowicz mama Hani - ocena (1) Dyrektorka do wymiany! mama Hani Sandra - ocena (1) Syn i córka chodzą do tego przedszkola chętnie, zawsze robią coś ciekawego i... Sandra Kamila - ocena (1) Przedszkole, które staje się drugim domem! Nasza córka uczęszcza tu już... Kamila Obserwator - ocena (1) Jesteśmy ogromnie zadowoleni z wyboru tego przedszkola! To miejsce pełne... Obserwator dorota851 - ocena (1) serdecznie polecamy przedszkole Edu- Zielony Zakątek. Nasza Emilka od... dorota851 Bogumił - ocena (1) Miejsce przyjazne dzieciom i ich edukacji. Bogumił Mika - ocena (1) Świetne przedszkole. Moje córki są zadowolone i to jest najważniejsze.... Mika Marta - ocena (1) Super przedszkole. Plac zabaw ogromny. W innych prywatnych przedszkolach to... Marta Jagoda - ocena (1) Bardzo polecam przedszkole Kraina Tęczy.Moje Dzieci co prawda ukończyły już... Jagoda Joanna - ocena (1) Ze względu na zmianę miejsca zamieszkania syn dołączył do grupy w Przedszkolu... Joanna Iga Musiał - ocena (1) Wspaniale prawdziwie bliskosciowe przedszkole, do ktorego chodzila dwojka... Iga Musiał