Kamila - ocena (1) Przedszkole, które staje się drugim domem! Nasza córka uczęszcza tu już... Kamila Obserwator - ocena (1) Jesteśmy ogromnie zadowoleni z wyboru tego przedszkola! To miejsce pełne... Obserwator dorota851 - ocena (1) serdecznie polecamy przedszkole Edu- Zielony Zakątek. Nasza Emilka od... dorota851
Bogumił - ocena (1) Miejsce przyjazne dzieciom i ich edukacji. Bogumił Mika - ocena (1) Świetne przedszkole. Moje córki są zadowolone i to jest najważniejsze.... Mika Marta - ocena (1) Super przedszkole. Plac zabaw ogromny. W innych prywatnych przedszkolach to... Marta Jagoda - ocena (1) Bardzo polecam przedszkole Kraina Tęczy.Moje Dzieci co prawda ukończyły już... Jagoda Joanna - ocena (1) Ze względu na zmianę miejsca zamieszkania syn dołączył do grupy w Przedszkolu... Joanna Iga Musiał - ocena (1) Wspaniale prawdziwie bliskosciowe przedszkole, do ktorego chodzila dwojka... Iga Musiał Marzena - ocena (1) Wspaniale przedszkole! Marzena Martyna - ocena (2) Wspaniałe, bliskościowe miejsce , zaangażowana i ciepła kadra, kameralna... Martyna Natalia - ocena (2) Już od prawie trzech lat jesteśmy częścią społeczności Naszego wspólnego... Natalia Marcin Kałkus - ocena (2) Jako rodzice jesteśmy bardzo zadowoleni i wdzięczni za wszystkie chwile... Marcin Kałkus Zuzanna Krawiec - ocena (2) To najlepsze miejsce w jakim można zostawić malucha pod opieką. Bardzo... Zuzanna Krawiec Kasia - ocena (2) Fantastyczne miejsce dla rozwoju dzieci! Najstarszy syn jest już absolwentem,... Kasia Małgosia i Maciej - ocena (2) "Kocham żłobek" - słyszymy nie raz od Antka. Kameralna grupa, spokojna... Małgosia i Maciej Tatsiana Jasiuczenia - ocena (1) Cudowne miejsce! Mój mąż i ja jesteśmy zachwyceni tym, jak uważne i życzliwe... Tatsiana Jasiuczenia M.G. - ocena (1) Świetna kadra, dzieciaki uwielbiają tam chodzić! Widać zaangażowanie pana... M.G. Mama dwójki dzieci - ocena (1) Świetne przedszkole! Dyrekcja jak i cała kadra to bardzo miłe, empatyczne i... Mama dwójki dzieci Maciej - ocena (1) Wspaniałe miejsce. Panie bardzo zaangażowane w wychowanie i edukację dzieci.... Maciej