Beata - ocena (1) Bardzo dobre przedszkole z przyjaznym podejściem do dzieci. Sale jasne i... Beata Dominika - ocena (1) Bardzo miła i zaangażowana kadra. Widać, że pracownicy lubią swoją pracę i... Dominika Karol - ocena (1) Świetna organizacja, domowa atmosfera i doskonała komunikacja z rodzicami.... Karol
Bartosz - ocena (1) Polecam! Świetna Karda nauczycieli. Bartosz Kamil - ocena (1) Wychowawczynie są zaangażowane, a zajęcia są przemyślane i ciekawe. Dzieci... Kamil Joanna - ocena (1) Syn uwielbia swoje przedszkole! Od pierwszego dnia czuł się tu bezpiecznie.... Joanna Mikołaj - ocena (1) Najlepsze przedszkole, z jakim mieliśmy do czynienia! Ciepłe i profesjonalne... Mikołaj Justyna - ocena (1) Fantastyczne miejsce dla maluszków. Niewielka grupa wspierana przez panie... Justyna Justyna - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z przedszkola. Mam dzieci w grupie toodlers i... Justyna Katarzyna - ocena (1) Świetna placówka z podejściem bliskościowym i indywidualnym. Wykwalifikowana... Katarzyna Krzysztof - ocena (1) Jedyne, czego mozna ewentualnie zkrytykowac, jest to, ze jest tylko jedna... Krzysztof Krzysztof - ocena (1) Swietne przedszkole, wspaniale Panie. Widac, ze wszyscy sie staraja. Krzysztof Edyta - ocena (1) Jestem ogromnie wdzięczna całej kadrze naszego żłobka za serce i troskę, jaką... Edyta Katarzyna - ocena (1) Chciałabym serdecznie podziękować całemu zespołowi naszego przedszkola... Katarzyna Pola - ocena (1) Polecam serdecznie Pola Pola - ocena (1) Super miejsce. Wspaniałe Panie. Moje dziecko jest zaopiekowane pod każdym... Pola L-a - ocena (1) Kameralne miejsce z małą grupą dzieci i dużym naciskiem na samodzielność.... L-a A. - ocena (1) Cudowne miejsce pełne ciepła i zrozumienia dla dzieci. Nauczyciele z pasją i... A. Rozczarowany rodzic. - ocena (2) Absolutnie totalne rozczarowanie. (...) Nadto, panują zasady nigdzie... Rozczarowany rodzic. CZ - ocena (1) Mega profesjonalne podejście do dziecka, wykwalifikowany zespół i super Pani... CZ