Przyjmę

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
witam . Kuzynka dziś urodziła. Nie była na to przygotowana gdyż termin porodu wyznaczony była na 19 lutego. Maluszek jest teraz w inkubatorze. Jeśli ktoś ma zalegające w domu łóżeczko lub wózek głęboki to nam bardzo by się przydał. Niestety ich sytuacja finansowa nie jest tak dobra aby mogli sami kupić . więc jeśli ktoś chciałby oddać to oni będą bardzo wdzięczni ;))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Przyjmę

ja mam wozek glegoki nie jest pierwszej mlodosci ale sprany caly zestaw gondola fotelik spacerowka kolor granatowy firma EMMALJUNGA fotelki mozna zamontowac na stelezu a stelaz ma regulacje zaweszenia,do tego zetawu jest jeszcze spiworki firmowe i torba do wozka polecam oddam za darmo

Warto tez sprawdzić rubrykę "oddam" w ogłoszeniach.

paulina123 a gdzie byłby ewentualny odbiór wózka ?

ja mam łóżeczko ale do odnowienia,no i te ciuszki czekają

gdańsk starowka

Martuś ja te ciuszki mogę zabrać od Monis i zawieźć też na Zaspę jak wolisz. Daj znać co z maluszkiem.

kkasia a nie bedziesz jechała może jakoś na dniach do jastrzębiej to byś mi je do Rumi podrzuciła jeśli oczywiście bys mogła bo wiesz tam na Zaspe to nie wiem kiedy oni będą w tym szpitalu tzn o której i wiesz . tym bardziej że mama maluszka leży w szpitalu w Gdyni, bo tam rodziła, tylko bąbelka przewieźli , bo wiadomo na zaspie jest lepszy szpital ;))

A co do Malucha to lekarze mówią że wypuszczą go pod koniec stycznia jak nabierze troszke . Powiedzieli ze jak bedzie miał 2 kg to bedzie mógł iść do domku ;)) i tak jak mówili ze nie wiedza czy przezyje to teraz mówią że wszystko bedzie dobrze ; )) Całe szczęscie ;))

No to super,podbijam dla maleństwa:)

a ten wozek bierzesz?

na zaspie nie lepszy szpital tylko redlowo za dziecko ponizej 1300g dostaje polowe kasy co za to samo dziecko zaspa czy kliniczna a maja taki sam sprzet i wykfalifikowana opieke ojomu co powoduje u nich straty finansowe

Oni mówią że wózek dostaną tam jednak od jakiejś siostrzenicy czy kogos tam innego z rodziny ... więc za wózek dziękujemy ;))

Ale ona była w miejskim a nie na redłowie ; ) wiec dlatego przewieżli

w Miejskim w Gdyni nie ma porodówki od jakiś 3 lat :)

tak ? to ja nie wiem jak sie pytałam gdzie lezy to powiedzieli mi ze w gdyni i tyle to ja nie wiem w takim razie :/

Martuś, może się zdarzyć, że do końca roku nie pojadę, ponieważ oni chcą do nas przyjechać. W styczniu na pewno pojadę jeżeli będzie trzeba szybciej to nawet mogę zabrać od Moniss i je wysłać. Jak trzeba to trzeba :)

z tego co mówią lekarze to małego mają dopiero pod koniec stycznia wypisać ze szpitala także ubranka i tak potrzebne byłby dopiero na styczeń ;) więc nie trzeba się spieszyc ... no chyba ze wypuszczą go predzej to wtedy dam znać i jeśli bedziesz mogła to wtedy prosiłabym o wysyłke ;))

Inne tematy z forum

Kameralne Tarasy (73 odpowiedzi)

Reda jest dobrze skomunikowana z Trójmiastem, a tym bardziej samo osiedle Kameralne Tarasy, które...