ROBYG

Deweloperzy

Gdańsk, Piekarnicza 3

Rozczarowany, zdegustowany - opinia. - opinia (1) Zainteresowałem się jakiś czas temu zakupem mieszkania w robyg, stacja Nowy... Rozczarowany, zdegustowany - opi Sławek - opinia (1) Mieszkanie budowane w ekspresowy tempie, ogólnie ładnie wykończone, usterek... Sławek Magdalena - opinia (1) Rezerwowalam mieszkanie w 2018 roku osiedle Park Południe. Odebrałam je teraz... Magdalena
niezadowolona - opinia (1) Kupiłam mieszkanie w jednej z droższych inwestycji Robyga na terenie... niezadowolona rozczarowany - opinia (1) Poniżej moja historia z Robygiem. Kupiłem mieszkanie na Zajezdni Wrzeszcz.... rozczarowany Ania - opinia (1) Zespół Robyga bardzo zgrany i niezwykle pomocy w rozwiązaniu problemu.... Ania Dar - opinia (1) Bardzo dobra komunikacja z deweloperem - byliśmy umówieni na wizytę w biurze,... Dar Moment - opinia (1) Szukaliśmy mieszkania dla młodej osoby, po perturbacjach jakie napotkaliśmy u... Moment maciej - opinia (1) szanowni państwo jesteśmy zdruzgotani z sytuacji którą urządził nam robyg,... maciej Projektant wnętrz - opinia (1) Jestem córką właścicielki, która zakupiła mieszkanie i jednocześnie... Projektant wnętrz wicia - opinia (1) same niepozytywne wrazenia,a z tego c jeszce uslyszalem od znajomych to w... wicia odradzam (1) Odradzam tego dewelopera. Budynki budowane śa najtańszym kosztem. Rok po... maja jestem zadowlony (2) to moje drugie kupione mieszkanie, a pierwsze od robyga. Już myślałem że... romano Nie polecam - wieczne opóźnienia (1) Deweloper wiecznie przekłada terminy, których w ogóle się nie trzyma. Okropne... Ola oferta dezinformacja (4) przegladam banner reklamowy z oferta robyga; premiera; mieszkania: zielony... Natalia Stanowczo odradzam! (9) Mieszkanie na osiedlu Słoneczna Morena kupione we wrześniu zeszłego roku... Weronika Skandal (4) Co za zenada, ze kupiłam od nich mieszkanie , opóźnienia nieodbieranie... Anna Bardzo słabo (2) Ogólny chaos, problemy komunikacyjne, prawie ROK opóźnienia, jakość taka, że... niezadowolony Nowa Letnica (1) bardzo perspektywiczna lokalizacja, miła i naturalna obsługa ze strony... Magda Lokalizacje i ceny (1) ten deweloper ma naprawdę dobre. Kupiliśmy mieszkanie kierując się właśnie... Malwina