ROBYG

Deweloperzy

Gdańsk, Piekarnicza 3

Oferta duża i ceny ok ale reszta (1) Terminowość żadna.. mieszkania na letnicy już mają 2 miesiące opóźnień a to... kajzer Mieszkaniec (2) Stanowczo odradzam zakup mieszkania u tego pseudo dewelopera. Mieszkania... Klient optymalny (1) wybór tego dewelopera zapewnił mi sporo emocji. Słabe punkty pojawiły się... Julia
Odradzam (1) Nie polecam tego dewelopera, obsługa klienta nie istnieje, opóźniają się z... tryton ODRADZAM!!!!!!! Robyg- jedna wielka TRAGEDIA (1) Najgorszy deweloper jaki istnieje, ogromne opoznienia!!!Co pół roku sie tylko... Grzegorz Usterk (2) Mieszkanie odebrałem pół roku temu, z usterkami które według protokołu... KarlT Dobra decyzja (1) Skusiliśmy się na mieszkanie od Robyga ze względu na lokalizację. Obsługa... Kasper Moze i były opóźnienia (1) Ale wynikające z sytuacji na rynku i niezbyt zalezne od dewelopera. Co by nie... Malwina ROBYG wielkie rozczarowanie (3) Robyg nie trzyma standardów, żałuję zakupu mieszkania u tego developera. Po... niezadowolony klient Zdecydowanie odradzam (1) Obsługa posprzedażowa właściwie nie istnieje. Całkowity brak kontaktu. Nie... Kobieta uwaga na osiedla niskiej jakosci (1) Kupiłem mieszkanie u dewelopera w 2014, odbiór nastąpił w 2015. od dwóch... klient robyg Skandaliczna obsługa klienta (4) Obsługa posprzedażowa jest skandaliczna. Dowiedzieliśmy się, że w momencie... Miszigan Ostrzegam potencjalnych klientów Robyg (1) Obsługa posprzedażowa jest skandaliczna. Pełne lekceważenie klienta. Po... kobieta Kupno mieszkania od Robyga - mój największy błąd w życiu! (1) Ogólnie obsługa posprzedazowa jest na tym poziomie, co ich hale garażowe -... Oszukany przez sprzedawców Robyg Nie polecam (2) Kupiłam mieszkanie na Robygu w nowej części (S1) i niestety jestem... Salina odradzam (3) Niska cena/jakość. Grunt nie jest własnością developera - jest użytkowanie... Piotr Super (5) Czekam na odbiór mieszkania na Lawendowym Wzgórzu (ma być w grudniu). Jak... Lucy