Taras z desek kompozytowych - (71) Czy ktoś ma taras z desek kompozytowych? Polecacie jakieś konkretne firmy?... MM deska kompozytowa (2) Hej skąd polecacie kupić deskę kompozytową? Damian Zapomiana ulica (1) Zapraszam na ulicę Ojca Pio w dzielnicy Wiczlino radnych a najlepiej... zdmzg
Montaż karniszy (7) Witam, stanąłem właśnie przed zadaniem zamontowania karniszy. Sprawa prosta... Krausie Sklep z tanimi farbami - gdzie w Gdyni? (4) Czy mozecie polecic sklep z tanimi farbami akrylowymi?w obi oczywiscie są,... Marlena# Eco nano powłoka hydrofobowa Sio2 Care Series zabezpiecza dachówki przed porostem mchów i grzybów. Zaimpregnuj swój dach raz a (1) Dach jest jednym z najważniejszych elementów domu, który wymaga regularnej... hydrofobowy pl Taras drewniany - szukam wykonawcy (10) Witam. Zdecydowałem się zrobić drewniany taras. Znacie i możecie polecić... Tomek Budujemy taras (4) Buduję wymarzony drewniany taras chce aby pozostał niezniszczony przez wiele... hanga Przeniesienie kuchni do salonu - zmiana funkcji pomieszczenia (8) Witam. Myślimy o przeniesieniu obecnej kuchni w kawalerce do salonu jako... michalu Zawiasy wahadłowe (1) Cześć wszystkim! Czy możesz mi powiedzieć, gdzie mogę kupić zawiasy obrotowe? Dareta Remont łazienki (31) Ile wynosi koszt wyremontowania łazienki ? wymiary 1,9m na 1,6m jest... Patrycja Pokój nastolatki (6) Chcemy z córką trochę przerobić jej pokój. Obecnie jest w nim mnóstwo kolorów... Mariola instalacja elektryczna (9) Jaki jest koszt wymiany instalacji elektrycznej w mieszkaniu 40 m2? ja Pytanie dotyczące planowania remontu domu (3) Jesteśmy w fazie remontu domu opartego na pomysłach na serwetce (północne... wadinyade Skąd wziąć drewno syberyjskie? (2) Skąd wziąć drewno syberyjskie, koniecznie oryginalne i sprawdzone pod kątem... Varte Meble ogrodowe z surowego drewna (6) Właśnie zakupiłem meble ogrodowe z surowego chyba sosnowego drewna. Pewnie... kodaks Kostka brukowa - jaka najlepsza? (56) Kostka brukowa - jaka najlepsza? ada Gniazdka, włączniki i wyłączniki (8) Wprawdzie jest to końcowy etap budowy, ale prawda tęż jest taka, że gdy... pewny Pytanie o remont (2) Mam zamiar wyremontować powierzchnię 835 stóp kwadratowych na dwie sypialnie.... roksakure Łazienka - meble, szafka wisząca z umywalką (5) Witam ;) Jestem w trakcie remontu łazienki. Chcę zakupić szafkę wiszącą z... Aga