Ile płaciliście za wybudowanie domu? Stan surowy otwarty. (7) witajcie . Mam takie pytanie czy nie zaduza dostalam wycene za stan surowy... ewa Nnt gres polerowany - czy nie będę żałować? (16) Wykańczaliśmy od podstaw mieszkanie ponad 8 lat temu. Od pierwszego dnia nie... inka Do ułożenia kostki brukowej Kosakowo (3) Szukam solidnej firmy do ułożenia podjazdu i wejścia (ok50m2) z kostki... Randa82
wymiana okien (5) Witam. Czy ktoś się orientuje ile kosztuje wymiana okien o wymiarach 165x145.... Kasia STOLARZ (3) Poszukuję pilnie stolarza do wykonania szafy w przedpokój wg mojego... majls nnt.fachowiec potrzebny... (6) Do ułożenia paneli podłogowych na razie w jednym pokoju, w późniejszym... kola Drzwi w blokach ze starej płyty (5) Hej, cześć. Wielkimi krokami zbliża się remont (pierwszy w całości... Lionsek Co zamiast okapu (4) W kuchni mam doskonalą wentylację i mimo że mam pochłaniacz nad kuchenką... polanka remont mieszkania w bloku (9) moje 40- metrowe mieszkanie w bloku już woła o remont. zastanawiam się ile... majka Tapicer (3) Szukam firmy, ktora z kanapy zdejmie stara skore, wlozy nowe gąbki i obije ta... naciagacz, corka dewelopera haha Panel szklany do łazienki (2) Witam, ma ktoś może namiary na firmę która robi panele szklane z nadrukami ?... ds Gdzie mozna kupic prowadnice do rolet szersze niz 32 mm ? (1) Witam, szukam szerszych prowadnic do rolet wykonanych z plastiku ale... naciagacz, corka dewelopera haha szyby (2) czym usunąć resztkę betonu z okna? adela666 Remont mieszkania (2) Witam szukam kogoś kto zna się na położeniu desek podłogowych takich z... malwina Koszt okna z pcv (4) Witam Jako że jest niedziela , chciałbym się dowiedzieć ile kosztuje ze... okno wstawie:) remont - gdzie kupować materiały (5) jak w temacie, przez interent ? markety typu castorama,, obi czy salony np... w. polecam (1) ja jestem po remoncie mieszkania - z czystym sumieniem mogę polecić firmę... Małgorzata kolory ścian (2) Hej! Pomóżcie proszę. Mieszkanie w bloku - 44m2. Przedpokój wąski, w... basiula Wymiana kabiny prysznicowej Gdańsk Przymorze (8) Szukam kogoś, kto fachowo wymieni mi kabinę prysznicową. Obecna kabina ma... Kasia toaleta (2) pomoc! sanitarny ręczniki utknął Dczn76