jak najbardziej polecam rondobis w Rumi (1) Z całego serca polecam tą szkółkę, zostałam bardzo dobrze przygotowana,... Paulina Rondobis na ocenę celujący (2) Sposób szkolenia jaki oferuje Rondobis jest na naprawdę wysokim poziomie.... Wojtek Polecam, instruktora pana Puorta Tkacz. (1) Jestem bardzo zadowolony z nauki na motocykl kategorii a. Polecam wszystkim... Wojtek
Polecam! (1) Polecam naukę jazdy Rondo bis, a szczególnie Pana Zbigniewa Jankowskiego.... Monika opinia (1) Z czystym sumieniem polecam szkołę rondobis Rumia, egzamin zdany za 2 razem,... EM Prawo Jazdy kat. D (1) Uczyłem się z Maciejem na kat. D i jestem mega zadowolony. Jazdy są w... Bartek Prawko B+E (1) Korzystałem z biura w Kościerzynie. Obsługa bardzo profesjonalna, na... Łukasz Doskonale (1) Zacznę od tego, że szkołę wybierałem jeszcze przed osiemnastką bez żadnych... Daniel Labudda :) (1) Pan Darek Matusiak to świetny nauczyciel, dzieki niemu zdalem za pierwszym i... Maciej Paulina - opinia (1) Gorąco polecam Instruktora Pana Jacka Wiśnickiego. Jeździłam z nim jak... Paulina Pan Michał Marszałek (1) Panie w biurze super.No i genialny Instruktor Pan Michał Marszałek,którego... Monika pozytyw (1) Teoria świetnie prowadzona, profesjonalna nauka jazdy p.Dariusza, do tego... kasia9 Najlepsza szkoła jazdy :) (1) Polecam serdecznie kurs w Rondobis, obsługa bardzo miła, zawsze uśmiechnięta... Marta Polecam (1) Gorąco polecam. Miłe panie w biurze, sprawnie przeprowadzona teoria. Egzamin... Radek kurs prawa jazdy (1) W ośrodku robiłem już dwie kategorie C i CE . Szczególnie chciałbym polecić... Bartek Polecam wszystkim! (1) Najlepsi instruktorzy kat. B pan Marcin Stiefel i pan Michał Marszałek!... Emilia Polecam (1) Serdecznie polecam szkole Rondobis a w szczególności instruktora Pana... Rafał Profesjonalizm przedewszystkim (1) Szczerze polecam Centrum Szkolenia Kierowców Rondo Bis. Pan Tadeusz Szlendak... Asia- szczęśliwa posiadaczka pra Pozytywny (1) Nauka jazdy motocyklem to sama przyjemność jaka trafiła mi się w ostatnim... Zakręcony Sprawnie i profesjonalnie (1) Szczerze polecam, wszystko od samego początku wyglądało dobrze. Bardzo... Tomek