LECHIA Gdańsk - Puszcza Niepołomice (1) Lechiści, mamy to! Na meczu z Lechem był nas ponad 13 000! Serdecznie... trojmiasto.pl Razem czy osobno? (2) Zapraszamy na muzyczną, komediową nowość "Razem czy osobno?" w wykonaniu... trojmiasto.pl Funk & Soul Grooves - Noc Ponadczasowych Hitów (5) "Funk & Soul Grooves - Noc Ponadczasowych Hitów" już w styczniu w Gdańsku!Już... trojmiasto.pl
Giełda pracy dla osób z niepełnosprawnością (2) Giełda pracy skierowana się do wszystkich osób z niepełnosprawnościami... trojmiasto.pl Dulkiewicz do dymisji - protest mieszkańców! (76) Odcięcie kilkunastu tysięcy mieszkańców od Gdańska! Permanentne korki!... trojmiasto.pl Zimowy Festiwal Biegowy Ultra Way Gdynia (2) W Gdyni 18.01.2025 roku w malowniczych terenach łączących piękno przyrody z... trojmiasto.pl Speed Dating | 35 - 45 lat (2) Zapraszamy na największy Speed-Dating w Gdańsku dla grupy wiekowej 35-45 lat.... trojmiasto.pl Sound of Spain | Największe hity zespołu Gipsy Kings (2) Hiszpańska muzyka w dżungli! W każdy piątek, w naszym egzotycznym ogrodzie,... trojmiasto.pl Asura Live - klub Podwórko.art (2) Asura live (Ultimate Records Francja + afterparty). Gdziekolwiek teraz... trojmiasto.pl XII Memoriał Leona Walleranda (2) W dniach 17-18 stycznia 2025 roku w Hali Centrum Sportu GUMed w Gdańsku... trojmiasto.pl o-statki! Karnawałowy bal dla singli na pokładzie Stena Line (2) Największa karnawałowa impreza dla Singli w Polsce! Okazja do zdobycia nowych... trojmiasto.pl Pizza Challenge (2) Kto zje pizzę najszybciej? Sprawdź swoje możliwości i zgarnij tytuł Mistrza... trojmiasto.pl Zwiedzamy Żuraw Gdański, unikatowy zabytek techniki, grupa 2 (2) Grupa Rekreacyjna 3miasto zaprasza na cykl wycieczek z licencjonowanym... trojmiasto.pl Zwiedzamy Żuraw Gdański, unikatowy zabytek techniki (3) Grupa Rekreacyjna 3miasto zaprasza na cykl wycieczek z licencjonowanym... trojmiasto.pl Artyści Artystom. Koncert (3) Już 15 stycznia 2025 r. o godzinie 19:00 na Dużej Scenie Teatru Muzycznego w... trojmiasto.pl Rozmowy o Witominie (3) RADA DZIELNICY WITOMINO zaprasza mieszkańców na cykliczne spotkania ROZMOWY O... trojmiasto.pl Magda Kubicka - Chcę cię poznać (2) Magda Kubicka wystąpi z programem ''Chcę cię poznać". Wraz z nią na scenie... trojmiasto.pl Magda Kubicka - Chcę cię poznać (2) Magda Kubicka wystąpi z programem ''Chcę cię poznać". Wraz z nią na scenie... trojmiasto.pl Wielkie Serce dla Pawła Adamowicza (3) Komitet Obrony Demokracji Region Pomorze (KOD) już VI raz rozpali 14 stycznia... trojmiasto.pl Magic Tenors - Noworoczny Karnawał Wiedeński (2) To spektakularne wydarzenie, które zabiera publiczność w fascynującą podróż... trojmiasto.pl