Ania Dąbrowska (8) Ania Dąbrowska - Pierwsza Dama Polskiego Popu,  wokalistka, kompozytorka,... trojmiasto.pl Palion Tour 2025 (11) PALION TOUR to druga trasa koncertowa Paliona. Po spektakularnym sukcesie... trojmiasto.pl Mata 2040 Tour (7) Po dwóch latach od historycznej trasy MATA TOUR , która przyciągnęła ponad... trojmiasto.pl
Pożegnanie Przeróbki, czyli odłączenie Wyspy Portowej od macierzy (19) Organizacja FRAG zaprasza 10 stycznia 2025r. o godz. 22:00 na pożegnanie... trojmiasto.pl Filip Puzyr Live Show: Wiolka Walaszczyk i Czarek Sikora (3) Filip Puzyr Live Show to jedyne (a co mi tam) NA ŚWIECIE late night show... trojmiasto.pl Krzysztof Skiba - Kobiety są naiwne | premiera książki (3) Zapraszamy 15 stycznia 2025r. na gdańską premierę nowej książki Krzysztofa... trojmiasto.pl Giełda nietrafionych prezentów (2) Giełda Nietrafionych Prezentów w Montowni!  Chyba każdy z nas ma na koncie... trojmiasto.pl Międzynarodowa Wystawa Kotów Rasowych w Gdyni (15) Zapraszamy na wspaniałą imprezę rodzinną, jaką jest Międzynarodowa Wystawa... trojmiasto.pl Noc Biologów 2025 (5) Lodowcowe puzzle, wykłady na temat budowy mózgu, genetyczne zagadki, wystawa... trojmiasto.pl Filip Puzyr - OJ EJAJ [PIĄTEK] (2) Rok '24 to 33 rok mojego życia, trzeci rok wojny, pierwszy w którym mój... trojmiasto.pl Filip Puzyr i goście (open-mic) (2) Według GUS w Gdańsku co 24 sekundy powstaje żart stand-upowy, a co 7 godzin... trojmiasto.pl Piotr Cugowski - Trasa koncertowa "40 i 4" (7) Piotr Cugowski zaprasza na niezwykłą muzyczną podróż, pełną rockowej energii... trojmiasto.pl Koszykówka: TREFL Sopot - Tauron GTK Gliwice (2) Sobota z mistrzami Polski w Hali 100-lecia! 11 stycznia o 13:30 koszykarze... trojmiasto.pl Morsowanie (3) Kto się boi zimnej wody? Nie my! Wracamy do morsowania z nowym sezonem! Już 3... trojmiasto.pl Nad Kaszubami gore gwiazda. Koncert kolęd i pastorałek | Weronika Korthals i Paweł A. Nowak (2) "Nad Kaszubami gore gwiazda" to niezwykły koncert kolęd i pastorałek w... trojmiasto.pl Spotkanie informacyjne nt Mostu Siennickiego (2) Zapraszamy dnia 8 stycznia na spotkanie w Szkole Podstawowej nr 61, na którym... trojmiasto.pl Filip Puzyr - OJ EJAJ [SOBOTA] (1) Rok '24 to 33 rok mojego życia, trzeci rok wojny, pierwszy w którym mój... trojmiasto.pl Babygirl - Kino Kobiet (2) Kino Kobiet to zawsze ciekawy film specjalnie dobrany do żeńskiej widowni,... trojmiasto.pl Speed Dating | Wiek: 35-50 | (2) Lubisz adrenalinę? Poznaj swojego partnera w realu - odkryj Speed Dating z... trojmiasto.pl Abelard Giza program pt. "Wentyl" (3) Zapraszamy do Klubu Muzycznego Parlament w Gdańsku w dniach 7-8 stycznia... trojmiasto.pl