Sandra Ludwikowska - ocena (1) Bardzo miła i fachowa obsługa, personel bardzo kulturalny i rzeczowy . Zawsze... Sandra Ludwikowska Aneta - ocena (1) Kolejny zakup okularów w salonie na Matarni, Panie bardzo miłe , zawsze... Aneta Iryna - ocena (1) "Moje wrażenie z zakupu okularów było bardzo pozytywne. Obsługa była miła Iryna
Ewa - ocena (1) pełen profesjonalizm, pierwszy raz miałam tak szczegółowe badanie wzroku.... Ewa Ewa - ocena (1) Moim zdaniem najlepszy salon Pan super doradza, zasngazowany Fajne wnetrze Ewa Darek - ocena (1) Profesjonalne podejście, miła obsługa, fachowe doradztwo. czujesz się... Darek Joanna - ocena (1) Najwspanialsi ! Jedyni w swoim rodzaju ! Kompetencja i życzliwość ! Joanna Jacek - ocena (1) Najlepszy optyk. Jacek Agnieszka Masłyk - ocena (1) Serdecznie polecam, jestem bardzo zadowolona, szeroki wybór oprawek, a przede... Agnieszka Masłyk Barbara - ocena (1) Najlepszy salon na świecie!!! Przemiła, pomocna i fachowa obsługa. Za naprawy... Barbara Magda - ocena (1) Wspaniała obsługa !!! Magda Ewelina - ocena (1) Przemiła atmosfera. Na wejściu zawsze wita piesek Rysio. Przy doborze oprawek... Ewelina Bart - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Bart Jerzy - ocena (1) Jestem klientem salonu od wielu lat. Bardzo profesjonalna obsluga Jerzy andrzej - ocena (1) Super doradcy pełna profeska i klimat. andrzej Natalia - ocena (1) Pełen profesjonalizm, super atmosfera i piękne oprawki. Polecam Natalia PJ - ocena (1) O D.K.Optic dowiedziałem się z poczty pantoflowej w firmie. Cała moja rodzina... PJ M - ocena (1) Najlepszy salon okularow w Polsce. Designerskie marki ze swiata niedostepne... M Marta Jankowska - ocena (1) Więcej niż Salon optyczny. Wyjątkowe oprawy. Fantastyczne osoby prowadzące.... Marta Jankowska Hanna - ocena (1) Wybór doskonałych oprawek, przemiła i profesjonalna obsługa, pyszna kawa. Hanna