Ola - ocena (1) Salon wyróżnia świetna obsługa. Od wejścia czuć empatię oraz zainteresowanie... Ola Natalia - ocena (2) W styczniu jak byłam na badaniu wzroku to wyszła wada i Pan Bartek powiedział... Natalia maciej - ocena (1) pani Paulina i Pan Michał to wspaniali fachowcy . obsługa przemiła i... maciej
Monika - ocena (1) Niestety nie polecam tego salonu. Po zareklamowaniu okularów, salon winę... Monika Justyna - ocena (1) Pełen profesjonalizm usługi, zaangażowanie właścicieli w profesjonalną... Justyna Małgorzata - ocena (1) Wspaniała oferta fantastycznych opraw i profesjonalna pomoc w doborze, polecam Małgorzata Ala - ocena (1) W eyemazing można znaleźć ciekawe i bardzo dobre jakościowo, oprawki i szkła... Ala Dorota - ocena (1) Eyemazing to wyjątkowy salon, ale ostrzegam, że uzależnia. Spełnia potrzeby... Dorota Anna - ocena (1) Takich oprawek nie ma nigdzie tzn takich dzieł sztuki! Tak to są dzieła... Anna Margo Feniks - ocena (1) Jeżeli unikalność, oryginalność, profesjonalizm i poczucie wyjątkowości są... Margo Feniks Kasia&Krzychu - ocena (1) Najlepszy salon optyczny chyba nie tylko w 3mieście ale też na Pomorzu.... Kasia&Krzychu Kasia - ocena (1) Pełen profesjonalizm, a przy tym bardzo przyjazna atmosfera, bardzo... Kasia Marta - ocena (1) Najwyższa jakość, piękny design, unikatowy produkt, profesjonalna obsługa i... Marta Beata - ocena (1) Eyemazing to wyjątkowy salon optyczny, gdzie znalazłam unikatowe oprawki, a... Beata Ziemowit - ocena (1) Bardzo szeroki asortyment opraw męskich i młodzieżowych.Ciekawa i przyjazna... Ziemowit Jolanta Orłowska - ocena (1) Bardzo dobry salon. Od lat zamawiam tam okulary. Kompleksowa usługa łącznie z... Jolanta Orłowska Gosia - ocena (1) ### Negatywna opinia o salonie Vision Express w Gdyni Klif Chciałabym... Gosia Marek - ocena (1) Zawsze godny polecenia. Kolejny raz korzystałem z usług Pana Michała i jak... Marek Sandra - ocena (1) Dziękuję miłym panią z salonu Fielmann w galerii bałtyckiej w Gdańsku... Sandra Marzena - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z moich nowych okularów zakupionych w salonie na... Marzena