Ania - ocena (1) Bardzo się cieszę, że trafiłam właśnie do Pani Justyny w salonie Dbaj o... Ania Okularnik - ocena (1) Najgorszy optyk w Forum,powtarzam najgorszy.Kierowniczka nie zaproponowała... Okularnik Zenon - ocena (1) Bardzo pozytywnie, profesjonalne i bardzo drobiazgowo przeprowadzone badanie... Zenon
Kacper - ocena (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem usług świadczonym w salonie Pani Marty. Badanie... Kacper Małgosia Duchała - ocena (2) Polecam Salon Optyczny, profesjonalne podejście do klienta, super pomoc w... Małgosia Duchała OlaB - ocena (1) Korzystam z usług tego salonu od lat i za każdym razem jestem mega... OlaB Edyta - ocena (1) Fantastyczne zaopiekowanie pacjentem już od przekroczenia progu salonu,... Edyta Gosia - ocena (1) Najlepszy optyk w Trójmieście. Podejście do Klienta bardzo empatyczne i... Gosia Eugeniusz - ocena (1) Profesjonalna obsługa, świetne podejście do klienta i bardzo szeroki wybór... Eugeniusz maciek - ocena (1) Bardzo profesjonalnie. Nowoczesny sprzęt. Byłem zadowolony z pomocy doboru... maciek Paulina - ocena (1) Z całego serca polecam salon Prima Optyk! Profesjonalna obsługa, indywidualne... Paulina Monika - ocena (1) To są moje pierwsze okulary biometryczne progresywne i jestem zachwycona!... Monika Marcela - ocena (1) Piękne i oryginalne oprawki, świetna atmosfera w trakcie wyboru, kawka,... Marcela Szymon - ocena (1) Polecam z całego serca. Profesjonalne podejście, nowoczesny sprzęt i pełne... Szymon Magdalena - ocena (1) Świetne miejsce! Duży wybór oprawek w super cenach zdecydowałam się aż na... Magdalena Sandra Ludwikowska - ocena (1) Bardzo miła i fachowa obsługa, personel bardzo kulturalny i rzeczowy . Zawsze... Sandra Ludwikowska Aneta - ocena (1) Kolejny zakup okularów w salonie na Matarni, Panie bardzo miłe , zawsze... Aneta Iryna - ocena (1) "Moje wrażenie z zakupu okularów było bardzo pozytywne. Obsługa była miła Iryna Ewa - ocena (1) pełen profesjonalizm, pierwszy raz miałam tak szczegółowe badanie wzroku.... Ewa Ewa - ocena (1) Moim zdaniem najlepszy salon Pan super doradza, zasngazowany Fajne wnetrze Ewa