Beata - ocena (1) Zawsze robimy tam okulary całą rodziną, już od lat i polecamy wszystkim. Mega... Beata Anna - ocena (1) Po raz kolejny polecam ,znowu to miejsce zaskoczyło mnie pozytywnie. Popsuły... Anna Dima - ocena (1) I am more than happy with the glasses. They look good, lightweight and... Dima
Igor - ocena (1) bardzo przyjemna usluga Igor Jarek - ocena (1) Salon bardzo miła i profesjonalna obsługa. Okulary dobierał Pan Jacek... Jarek Ewa Trzcińska - ocena (1) Pan Jacek Rogowski profesjonalnie bada przy mojej skomplikowanej wadzie... Ewa Trzcińska Małgorzata Szczypińska - ocena (1) Niesamowite miejsce. Pomoc specjalisty nieoceniona. Jestem zachwycona... Małgorzata Szczypińska Liliia Havryliuk - ocena (1) Z całego serca polecam to miejsce.Profesjonalne podejście, dokładne badanie i... Liliia Havryliuk Agnieszka - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z nowych okularów. Pani Małgosia pomogła dopasować... Agnieszka Małgorzata - ocena (1) Gorąco polecam.Przyjazna atmosfera a przede wszystkim profesjonalne badanie... Małgorzata Aga - ocena (1) Profesjonalna i miła obsługa. Polecam. Aga Maciek - ocena (1) Fajne podejście do klienta-rzadko spotykane w tych czasach a przy tym... Maciek Maha - ocena (1) Доброго вечора,я щаслива,що маємо такого окуліста,була з мамою,дочкою і... Maha Anna - ocena (1) profesjonalna obsluga , super badanie optpomettrystyczne , wszystko na czas ,... Anna Ryszard - ocena (1) Profesjonaliści na 100% Polecam Ryszard Agnieszka M. - ocena (1) Profesjonalne badanie, zawsze miło, wszystko dokładnie wytlumaczone. Okulary... Agnieszka M. Monika - ocena (1) Polecam z czystym sumieniem . Badanie wykonane profesjonalnie przez Pana... Monika Ewa Baginska - ocena (1) Bardzo dokładne badanie wzroku przeprowadzone przez Pana Jacka teraz moja... Ewa Baginska Bartosz - ocena (1) Polecam! Pan Jacek to jest osobą na odpowiednim stanowisku! Takich ludzi ze... Bartosz Hubert - ocena (1) Super fachowa obsługa widać pełen profesjonalizm w podejściu do klienta i w... Hubert