Marzena - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z moich nowych okularów zakupionych w salonie na... Marzena Justyna Madej - ocena (1) Moje pierwsze okulary do czytania są piękne i świetnie dopasowane;... Justyna Madej Julia S. - ocena (1) Najlepszy salon optyczny w jakim kiedykolwiek byłam ! Przemiłe Panie wprost... Julia S.
Joanna - ocena (1) Przemiła i bardzo profesjonalna obsługa; ogromny wybór oprawek - w tym... Joanna Hanna PR - ocena (1) Przesympatyczna obsługa. Profesjonalne doradztwo. Wykonanie szkieł... Hanna PR Niezadowolona - ocena (1) Absolutnie NIE polecam, jedynie pieniądze parafią brać i na tym się kończy.... Niezadowolona Oli - ocena (1) Jestem stałą klientką salonu od początku otwarcia. Zakupiłam już 3 pary... Oli Beata - ocena (1) Robię u nich okulary od ponad 20 lat. Zawsze jestem obsłużona profesjonalnie... Beata Marek Gosieniecki - ocena (1) Korzystam z usług od kilku lat razem z dziećmi.Jestem zadowolony z bardzo... Marek Gosieniecki Joanna - ocena (1) Bardzo sympatyczna i profesjonalna obsługa Joanna Anna - ocena (1) Po roku używania okularów oprawka się rozluźniła przy szkle . Groziło... Anna Magda - ocena (1) Profesjonalna i miła obsługa. Bardzo polecam. Magda Szymon W. - ocena (1) polecam! bardzo dużą wiedza pracowników i fajne podejście do klienta. Szymon W. Aga - ocena (1) Super obsługa i kakość Aga Izabela - ocena (1) Szybka realizacja, duży wybór oprawek, miła i kompetenta obsługa,... Izabela Alicja - ocena (1) Dobrze wszystko na początku, jak coś zaczyna się dziać złego z oprawką... Alicja Szymon - ocena (1) Kilka dni temu odebrałem okulary z których mogę powiedzieć jestem wyjątkowo... Szymon Jacek Kołtan - ocena (1) Wyśmienity wybór oprawek - nie spotkałem się dotąd z tak wyrafinowaną pomocą... Jacek Kołtan Janusz - ocena (1) Bardzo miła obsługa klienta wysoka wiedzia Pana Bartosza i doświadczenie w... Janusz Pawel - ocena (1) Super podejście i profesonalna obsługa. Naprawdę z całego serca polecam ! Pawel