Artur - ocena (1) Polecam. Super obsługa i badanie na najwyższym poziomie. Artur Monika - ocena (1) Fantastyczny salon optyczny pod każdym względem, piękne oprawy i okulary... Monika Mariusz - ocena (1) W okularach po badaniu u pana Jacka wreszcie widzę tak jak trzeba. Zacząłem... Mariusz
Piotr - ocena (1) Pan Jacek jest bardzo profesjonalny. Wszystko wytłumaczył i polecił. Piotr Ewa - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Wszystko przebiegło sprawnie i w miłej... Ewa Mateusz - ocena (1) Bardzo dobra i profesjonalna obsługa Mateusz Wioletta - ocena (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Wioletta Mr - ocena (1) Polecam ,zespół który tam pracuję w nienachalny sposób polecają dobre produkty Mr Tomala - ocena (1) Długo szukałem profesjonalnego salonu optycznego i wreszcie udało mi się... Tomala Sebastian K - ocena (1) Doceniam fachowe badanie Sebastian K Sebastian K - ocena (1) Bardzo polecam! Wizyta przebiegła szybko i sprawnie, Pan optyk świetnie... Sebastian K Małgorzata - ocena (1) Najlepszy salon w mieście Małgorzata Anna - ocena (1) Profesjonalna obsługa na najwyższym poziomie Anna Hanna - ocena (1) Profesjonalna obsługa.Pan Jacek to najlepszy specjalista w mieście.Zna się na... Hanna Pysia - ocena (1) Salon na najwyższym poziomie Pysia Fabson - ocena (1) Mega profesjonalnie. Polecam serdecznie Fabson Cezary - ocena (1) Zdecydowanie polecam! Profesjonalne i bardzo dokładne badanie optometryczne,... Cezary Sylwia - ocena (1) Bardzo miła obsługa, Pan Jacek wykonuje bardzo dokładnie badanie a Pani... Sylwia MR - ocena (1) Polecam profesjonalne badanie optometryczne MR Karolcia - ocena (1) Do prima optyk trafiłam z polecenia i zdecydowanie rozumiem, dlaczego tyle... Karolcia