Sylwia - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa, naprawa okularów (przykręcenie śrubki)... Sylwia Ewa - ocena (1) Przemiła, profesjonalna obsługa i do tego rozsądnie cenowo. Plus: duży wybór... Ewa Andrzej - ocena (1) Najlepszy salon optyczny jak dla mnie :) Przez naście lat korzystałem z... Andrzej
Iwona - ocena (1) Całą rodziną od dwóch niemalże dekad dobieramy tam nasze drugie oczy, pełen... Iwona Elżbieta - ocena (1) Kiedyś uważałam ten zakład za bardzo dobry. Ostatnio jednak badałam wzrok i... Elżbieta Mirosława - ocena (1) Bardzo dobry salon optyczny.Obsługa fachową i niezwykle sympatyczna w... Mirosława Anna - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Anna Maciek - ocena (1) Polecam wszystkim ten salon optyczny. Zawsze sympatycznie i profesjonalnie.... Maciek Tadeusz - ocena (1) Jeśli zależy wam na czasie to bardzo polecam. Miałem badanie wzroku a okulary... Tadeusz Agnieszka - ocena (1) Przemiła i fachowa obsługa. Ceny bardzo przystępne. Duży wybór oprawek i Pan,... Agnieszka dudi - ocena (1) bardzo Miła i profesjonalna obsługa,wysokiej klasy sprzęt . dudi Beata - ocena (1) Zawsze robimy tam okulary całą rodziną, już od lat i polecamy wszystkim. Mega... Beata Ela - ocena (1) Zarówno optyk jak i okulista na wysokim poziomie Ela Anna - ocena (1) Po raz kolejny polecam ,znowu to miejsce zaskoczyło mnie pozytywnie. Popsuły... Anna Dariusz - ocena (1) Korzystałem z salonu trzykrotnie najpierw sam z niego skorzystałem, potem... Dariusz Dima - ocena (1) I am more than happy with the glasses. They look good, lightweight and... Dima Igor - ocena (1) bardzo przyjemna usluga Igor Mira Rajczyk - ocena (1) Kocham Was dzięki Wam lepiej widzę świat Mira Rajczyk Jarek - ocena (1) Salon bardzo miła i profesjonalna obsługa. Okulary dobierał Pan Jacek... Jarek Ewa Trzcińska - ocena (1) Pan Jacek Rogowski profesjonalnie bada przy mojej skomplikowanej wadzie... Ewa Trzcińska