EXCLUSIVE RD w Real Gdynia (1) Zdecydownaie profesjonalna obsługa. Mam duża wadę wzroku. Potrzebowałam jak... Stała_Klientka Złej baletnicy to nawet rąbek u spódnicy... (1) Poiem szczerze, że zdziwiłam się czytając tyle negatywnych opinii o Vision... Asia Tutaj Ci świetnie doradzą! Polecam (1) Witam wszystkich, chciałabym podzielić się własną opinią na temat salonu... Kasia
Skandaliczny poziom obslugi klienta! (1) Podstawowa sprawa to nieobecność personelu przy stanowisku glównym do... Basia Polecam (1) Oceniam bardziej zaklad optyczny niz okuliste. Sympatyczne i elastyczne... hiolka porażka (1) Badanie dnia 27.06.2007, zamówione soczewki.....wg obsługi są na magazynie i... rozczarowany Polecam ten salon. (1) Ceny umiarkowane,do uzgodnienia.Miło,szybko i profesjonalnie.Polecam. Z.M już niestała klientka - opinia (1) Bardzo kiepski kontakt z klientem, zwłaszcza telefoniczny - same minusy.... już niestała klientka Nie dobrze (1) W ciągu 1,5 roku 2 razy zmieniałam tam okulary w końcu jak poszłam do innego... Ola Bardzo przystepne ceny (1) jestem zadowolony , taniej niz w megaszopach bo tam reklama swoje a ceny... Piotr bardzo zła jakość usługi (1) długi czas oczekiwania, cztery dni... zły dobór soczewek, nie dbają o... dziadek super optyk - polecam (1) jak dla mnie rewelka!!! Super doradztwo, ceny do ugadania i bardzo... mietek POLECAM !!! (1) Bardzo miła obsługa, profesjonalna porada, duży wybór oprawek, przystępne... Karolina POLECAM!!!!!!!! (1) Bardzo miła i kulturalna osoba, widać to od razu jak się wchodzi do salonu.... FRYCU chyba najtańsze okulary w centrum..... (1) chyba najtańsze okulary w centrum..... remek