Satysfakcja gwarantowana!!! z
Uważam, że OSK SPEED jest najlepszą szkołą w Trójmieście(mam porównanie bo 5 lat temu miałam kilka nieudanych podejść do egzaminu państwowego). Jeździłam z Panem Rafałem i uważam, że lepiej trafić nie mogłam. Pan Rafał to prawdziwy profesjonalista. Człowiek posiadający charyzmę i pasjonat, który kocha to co robi.Nie tylko uczy jak zdać egzamin ale przede wszystkim uczy myślenia na drodze. Zwraca uwagę na najdrobniejsze błędy bo zależy mu na tym, aby KAŻDY jego kursant był przygotowany w100% i bez problemu zdał egzamin praktyczny.Pan Rafał jest człowiekiem, który daje potężnego "kopa" do doskonalenia swoich umiejętności i bezwarunkowo trzyma kciuki za swoich kursantów - wierzył we mnie bardziej niż ja sama.Daje przestrzeń do popełniania błędów - bo kurs to tak naprawdę laboratorium, w którym dozwolone jest popełnianie błędów. Uważam, że im więcej błędów się popełni tym większa i bardziej owocna nauka. Efektem był egzamin, na którym nie popełniłam żadnego błędu mimo tego, że w trakcie kursu bywało różnie. GORĄCO polecam naukę jazdy z instruktorem RAFAŁEM dla wszystkich tych, którzy nie tylko chcą zdać egzamin, ale także jeździć tak żeby inni Wam zazdrościli umiejętności!!!