sprzedam komplet-ozdoba na szyje i włosy-nowy (7) sprzedam nowy komplet-biały -ozdoba na szyje plus ozdoba do włosów-komlet... bociany Sprzedam suknie ślubna FARAGE Galaxy!!!! (7) Mam do sprzedania suknie ślubną Farage Galaxy, rozmiar 38/40: Suknia w... violka SPRZEDAM KAMIZELKĘ ECRU Z MUSZNIKIEM I BUTONIERKĄ !!! (11) Cześć dziewczyny...Mam do sprzedania kamizelkę z musznikiem i butonierką... KITI
Sprzedam suknię na wysoką panne młodą 185cm tanio (7) j.w. razem z bolerkiem z dlugim rękawem, dwoma welonami (jeden do pasa, a... Dominique sprzedam suknię ślubną (19) Dziewczyny, raz jeszcze prezentuję moją suknię, którą bardzo chętnie bym... Olax sprzedam welon ecru (10) witam. koleżanka kupiła mi w prezęcie welon ecru długi. niepytając się jaki... kasia0075 sprzedam 4m welon. (4) witam. mam do sprzedania 4 metrowy welon. jest bialy , w niektórych... kajapl Sprzedam moja suknie slubna:) (23) Przeszedl czas na moja suknie:) jesli ktos zainteresowany czekam na maila :)... anik21 sprzedam suknię (3) Witam! Mam do sprzedania suknię ślubną roz. 34-36 na wzrost 160 + obcas.... aniazzz sprzedam białe bolerko (1) sprzedam białe bolerko rozmair 42. niestety zdjec nie posiadam gdyz bylo tak... kajapl sprzedam poduszeczkę na obrączki-nowa!! (15) sprzedam,nową nieużywaną poduszeczkę na obrączki -płaciłam za nią 35 zł... bociany Sprzedam Śliczną suknię (28) http://img61.imageshack.us/img61/224/dsc1171sw6.th.jpg kaja543 sprzedam figurkę na tort -uciekający pan młody (12) jw. cena 80 zł stan idealny-zrobiła furorę na weselu:))) tak prezentowała... bociany sprzedam wódeczkę "Pan Tadeusz" :)) (19) Mam do sprzedania 54 butelki po 0,5 litra, cena 20 zł za sztukę. Kontakt... Alwaya sprzedam stroik na tort, podwiazke nową , buty nowe (6) Mam do sprzedania stroik na tort, buty nowe rozm. 39, podwiązkę jeszcze w... ola1500 sprzedam kamizelke bordo (1) Mam do sprzedania kamizelke bordo roz 48 z tylu regulowana na klamerkę +... ola1500 Sprzedam suknie ELIZABETH Konin (4) Sprzedam prześliczną suknię ślubną ELIZABETH Konin model 931 z tafty koloru... nula sprzedam suknię ślubną Arezzo (1) Sprzedam suknię ślubną Arezzo z salonu Marietta. Suknia w kolorze ecrue,... anaa SPRZEDAM SUKNIĘ sincerity - Starogard (2) sprzedam amerykańską suknię sincerity 3220 z trenem kolor- biała, , rozmiar... Lady M sprzedam moja sukienke (7) Sukienka zostala zakupiona w marieccie w gdyni, w styczniu 2007. Sukienka... annna