SPRZEDAM SUKNIĘ ŚLUBNĄ (3) Sprzedam suknię ślubną firmy La Sposa, model Gales, kolor ecru. Rozmiar 38,... meganka sprzedam nową sincerity 3144 (2) witam sprzedam sincerity 3144 z odczepianym trenem suknia jest nowa !!!... Lady M Sprzedam kamizelke białą w prążki (2) WITAM :) Sprzedam białą kamizelkę w prążki, która została zakupiona w sklepie... Hannna
Sprzedamy efektowną kamizelkę ślubną z musznikiem (23) Sprzedamy efektowną kamizelkę ślubną, którą zakupiliśmy w czerwcu b.r. w... olencia Sprzedam DIORSHOW Waterproof. (2) Witam Mam do przedania tusz do rzęs DIORSHOW Waterproof. Jest użyty kilka... UB sprzedam suknie Galaxy ecrue 38 (1) Sprzedam suknię ślubną firmy Farage Galaxy.Suknia ecrue z platynową koronką,... natalann Sprzedam wsuwki (7) Mam do sprzedania 3 wsuwki do włosów na ślub. Były założone tylko raz. Można... xena sprzedam dekoracje (16) zostało mi tego troszkę a że miejsca mamy mało nie mam gdzie tego trzymać ok... Madziulka SPRZEDAM nietypową sukienkę (20) Witam. Sukienka została uszyta w lipcu 2007 na zamówienie. Przeznaczona jest... Superbejbe sprzedam SUKNIE (20) Sprzedam biała suknię ślubna wraz z welonem. Suknia składa się z gorsetu... Isiakowska Sprzedam Piękną Suknię Ślubną (147) Witam! Mam do sprzedania przepiękną suknię ślubną firmy Gala model Mitsuki... Izulka83 Sprzedam suknię z salonu FARAGE (11) Witajcie. Mam do sprzedania białą suknię ze złotą koronką z salonu Farage... Gosia i Rav Biała suknia - pilnie sprzedam - okazja! (13) Sprzedam pilnie białą suknię firmy Gala rozmiar 36/38, szyta na wzrost... anieska sprzedam śliczną suknię ślubną(większy rozmiar) (28) Sprzedam suknię ślubną zakupioną w salonie Marietta. Noszona raz, rok... slonko SPRZEDAM ŚLICZNĄ SUKNIĘ FARAGE 3000 (3) Sprzedam suknię Farage 3000, z oryginalnym, seksownym gorsetem w kształcie... joaaanka sprzedam (10) kokardy z tiulu do ozdoby koscioła 5 zl sztuka. pytania kierować na maila. kajapl SPRZEDAM nietypową sukienkę (2) Witam. Sukienka została uszyta w lipcu 2007 na zamówienie. Przeznaczona jest... Superbejbe Sprzedam nowy tel SAGEM 202X (1) my 202X - 100zł z wysyłką czarny... Dori Sprzedam suknie za 400 zł. (1) Kochane! Mam do sprzedania suknię ślubną- gorset, suknia + 3 welony i dwie... SmoothMove Sprzedam suknię ślubną. (1) Mam do sprzedania śliczną, białą suknie ślubną z salonu Chantilly- z... ziutexu