Sprzedam BIAŁĄ GALAXY (85) Sprzedam białą galaxy po 16 czerwca. Rozmiar 38, wzrost 164 plus 8 cm obcas.... martatymi sprzedam suknię (1) mam do sprzedania suknie slubna. ogłoszenie bedzie równiez umieszczone w... kajapl Sprzedam pudełeczka-podziękowania dla gości (15) Witam Was. Już od dłuższego czasu śledziłam to forum a teraz postanowiłam... Brońcia
Sprzedam śliczną suknię ślubną (92) Sprzedam suknię ślubną, rozmiar 36/38, na wzrost ok 165cm, biała, gorset... beti1 ODSPRZEDAM WYCIECZKĘ EGIPT 14-28.09.2007 (5) Z powodów osobistych zmuszeni jesteśmy zrezygnować z wyjazdu do Egiptu -... oldzi82 sprzedam (3) białe tiulowe kokardy - idealna ozdoba do kościoła. 5zl sztuka. kajapl Sprzedam śliczny stroik ślubny+ozdoba na szyję (2) Witam, Sprzedam tanio śliczny stroik ślubny.Założony był tylko raz w dniu... Dziewczynka28 sprzedam suknię, która wyszczupla (26) Po 11 sierpnia 2007 sprzedam suknię ślubną Agnes z kolekcji 2007 model 1558... Mimi01 Sprzedam suknie ślubną (11) Wiatm, Sprzedam suknię ślubną sincerity model 3144. Kolor: biała + srebrna... asiana sprzedam suknię ślubną z MARIETTY:) (26) sprzedam suknię ślubną z salonu Mrietta... (polecam saon):) model -... aparciara sprzedam suknię z salonu Chantilly (17) Sprzedam suknię ślubną, dwuczęściową w kolorze ecru: • gorset –... mola Musznik i kamizelka-sprzedam:) (3) kamizelka i musznik z firmy Eldorado, zakupiony za 200zl. Rozmiar to L... anti Sprzedam suknię na poprawiny (10) Sprzedam suknię na poprawiny. Rozmiar 36/38.Na metce 38. Kolor: beż halka,a... Moyre SPRZEDAM MUSZNIK SUNSET SUITS (1) Mam do sprezdania musznik rozmiar L na wzrost 186 cm, klatka 104 cm. Założony... alpio Sprzedam moją suknie-mieszanka Farage (5) Szyta na zamówienie suknia w kolorze szampana-ecri z dodatkami ze złotej... Charisma SPRZEDAM-Buty jasny ecru rozmiar 37 (9) http://img142.imageshack.us/img142/3245/32511633lo8.th.jpg odcień środkowy milcia Sprzedam przepiękną suknię ślubną (5) Sprzedam suknię ślubną po 21 lipca 2007 roku, zakupiona w salonie Farag'e w... edginia WYBOROWA 0,5L SPRZEDAM !!! (8) witam sprzedam 3 kartony wódeczki Wyborowej 0,5l. w kartonie po 15 flaszek.... donwojto sprzedam suknie LAZADA (61) sprzedam suknie lazde fotki wkrotce, hiszpanska koronka, z nowej kolekcji... kamienna4 SPRZEDAM!!!! (13) Dziewuszki sprzedam butki na kaczuszce i welon! Buty firmy Witt zakupione w... Kamiś21